«Δεν με απασχολεί τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος» – Η απάντηση της Μαρίας Σάκκαρη για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

September 30, 2022


Στο «Down Town» παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη η Μαρία Σάκκαρη, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30/9 στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η σπουδαία τενίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με το γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο.Η 27χρονη και ο 24χρονος μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθούν να κρ…


Στο «Down Town» παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη η Μαρία Σάκκαρη, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 30/9 στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η σπουδαία τενίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση της με το γιο του Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και περίπου ένα χρόνο.

Η 27χρονη και ο 24χρονος μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προσπαθούν να κρατούν τις στιγμές τους ιδιωτικές, ωστόσο ανά διαστήματα μιλούν για την σχέση τους, ενώ πραγματοποιούν και κοινές εξόδους αλλά και αναρτήσεις στα social media.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη για την σχέση της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο, η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη και έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου, είτε αυτό είναι σχέση, είτε η δουλειά σου. Πάντα κάτι θα βρουν να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πάρα πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.