Ενοπισμός 20 μεταναστών στη Ψέριμο – Οδηγήθηκαν σε δομή στην Κω

September 29, 2023


Εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Ψερίμου 20 μετανάστες που μεταφέρθηκαν με το Λιμενικό σε δομή στην Κω.Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, για την ύπαρξη ικανού αριθμού αλλοδαπών εντός οικισμού ν. Ψερίμου.Άμεσα στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, όπου εντόπισε στον λιμένα Ψερίμου είκοσι αλλοδαπούς, συγκεκριμένα 3 άνδρες, 3 γυναίκες, 6 αγόρια και 8 κορίτσια, …


Εντοπίστηκαν στο λιμάνι της Ψερίμου 20 μετανάστες που μεταφέρθηκαν με το Λιμενικό σε δομή στην Κω.

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, για την ύπαρξη ικανού αριθμού αλλοδαπών εντός οικισμού ν. Ψερίμου.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, όπου εντόπισε στον λιμένα Ψερίμου είκοσι αλλοδαπούς, συγκεκριμένα 3 άνδρες, 3 γυναίκες, 6 αγόρια και 8 κορίτσια, οι οποίοι επιβιβάστηκαν στο σκάφος και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασφάλεια αρχικά στον λιμένα Καλύμνου και στη συνέχεια σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στην Κω.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.