Στα «μαχαίρια» οι αδελφές Καρντάσιαν: «Δεν ήσουν χαρούμενη στον γάμο μου», είπε η Κόρτνεϊ στην Κιμ

September 29, 2023


Εκτός ελέγχου η κατάσταση ανάμεσα στις αδερφές Καρντάσιαν.Καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Κιμ και την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με τη διαμάχη ανάμεσα στις δύο αδελφές να συνεχίζεται.Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η συνεργασία της Κιμ Καρντάσιαν με την «Dolce & Gabbana», με την Κόρτνεϊ να ενοχλείται καθώς υποστήριξε ότι η αδερφή της εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία και επισκίασε τον γάμο της, που είχε αναλά…


Εκτός ελέγχου η κατάσταση ανάμεσα στις αδερφές Καρντάσιαν.

Καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στην Κιμ και την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με τη διαμάχη ανάμεσα στις δύο αδελφές να συνεχίζεται.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η συνεργασία της Κιμ Καρντάσιαν με την «Dolce & Gabbana», με την Κόρτνεϊ να ενοχλείται καθώς υποστήριξε ότι η αδερφή της εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία και επισκίασε τον γάμο της, που είχε αναλάβει ο οίκος μόδας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου της σειράς «Kardashians» της Hulu, oι δύο αδερφές είχαν ακόμα έναν καβγά.

Ενώ μιλούσαν στο τηλέφωνο, η Κόρτνεϊ τόνισε ξανά στην Κιμ πως «δεν είναι χαρούμενη με την εξέλιξη των πραγμάτων».

«Τα κάνεις όλα αυτά, γιατί αυτά είναι τα μόνα που μπορεί να σκεφτεί το εγωιστικό μυαλό σου. Δεν αντέχεις να είναι κάποιος άλλος το επίκεντρο της προσοχής. Ήρθες στον γάμο μου, δεν μπορούσες να είσαι χαρούμενη, έκανες παράπονα από το πρώτο δευτερόλεπτο που ήρθες, μέχρι το δευτερόλεπτο που έφυγες. Ξέχνα ότι δεν μπορούσες να είσαι ευτυχισμένη εκείνη τη στιγμή. Απλά δεν μπορούσες να είσαι ευτυχισμένη για εμένα», της είπε η Κόρτνεϊ σε ένα άνευ προηγούμενου ξέσπασμα.

Ενώ εκείνη φώναζε στο τηλέφωνο, η Κιμ μιλούσε πάνω από τη φωνή της, λέγοντάς της χαρακτηριστικά: «Θέλω να σκάψεις βαθιά και να καταλάβεις γιατί με μισείς τόσο πολύ και γιατί είσαι τόσο θυμωμένη μαζί μου. Όλα αυτά δεν έγιναν ποτέ. Ήμουν τόσο χαρούμενη για σένα».

Στη συνέχεια, της εξήγησε πως το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει τόσο πολύ σαν άτομο, που κανείς από το κοντινό της περιβάλλον δεν αναγνωρίζει τον άνθρωπο που ήταν κάποτε.

«Τα φορτώνεις όλα πάνω μου, ενώ προσπαθώ να συμφιλιωθούμε, να σε καταλάβω, για αυτό σε παίρνω τηλέφωνο», της είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

Η Κόρτνεϊ ωστόσο, φάνηκε σαν να μην ακούει όσα της έλεγε η Κιμ και συνέχισε, απαντώντας της: «Νομίζεις πως τα πάντα έχουν να κάνουν με εσένα. Είσαι νάρκισσος».

«Ό,τι κι αν γίνει, νομίζεις ότι αφορά εσένα και το πώς φαίνεσαι στον κόσμο. Επομένως, ξεκαθάρισε απλά τα γεγονότα. Αν θες να βγάλεις την πιο κακή μου εκδοχή σε αυτό το επεισόδιο, κάντο. Δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτονται για εμένα», συνέχισε κλείνοντας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.