«Λέει ότι έχει εισπράξει τεράστια ποσά από τη μουσική και…» – Η σκληρή απάντηση του Χρήστου Μενιδιάτη στους χαρακτηρισμούς του Νίκου Μουρατίδη

September 29, 2022


Σε σκληρή απάντηση προχώρησε σήμερα ο Χρήστος Μενιδιάτης μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, όπου λίγο πολύ τον χαρακτήρισε άχρηστο και είπε ότι δεν έχει προσφέρει πολλά στη μουσική. Ο τραγουδιστής σήμερα με μια μακροσκελή του ανάρτηση, του απάντησε ευγενικά μεν, ωστόσο δεν έλειψαν και τα σχόλια για την πορεία του Μουρατίδη στο χώρο, δεδομένης και της οικονομικής του κατάστασης σήμερα.Δεν είναι…


Σε σκληρή απάντηση προχώρησε σήμερα ο Χρήστος Μενιδιάτης μετά τις δηλώσεις του Νίκου Μουρατίδη, όπου λίγο πολύ τον χαρακτήρισε άχρηστο και είπε ότι δεν έχει προσφέρει πολλά στη μουσική. Ο τραγουδιστής σήμερα με μια μακροσκελή του ανάρτηση, του απάντησε ευγενικά μεν, ωστόσο δεν έλειψαν και τα σχόλια για την πορεία του Μουρατίδη στο χώρο, δεδομένης και της οικονομικής του κατάστασης σήμερα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρατίδης άλλωστε μιλάει σκληρά, αφού είναι ένας άνθρωπος που έχει συνηθίσει να λέει ότι σκέφτεται έξω από τα δόντια. Και πριν από κάποιους μήνες όσο ήταν κριτής στο X- Factor είχε μιλήσει για τις φωνάρες που δεν είχαν μυαλό, χωρίς τότε να αναφέρει ονόματα, κάτι που έκανε αυτή τη φορά.

Η σκληρή απάντηση του Μενιδιάτη στον Μουρατίδη

Γράφει λοιπόν στο Instagram του:

«Δεδομένου του αυστηρού κριτηρίου που διαθέτει ο κ. Μουρατίδης, τον ευχαριστώ γιατί θεωρεί ότι έχω καλή φωνή (αν και όχι κάτι το ιδιαίτερο). Όταν οι άνθρωποι βγαίνουν σιγά σιγά από τα πράγματα οφείλουν να παρακολουθούν τις εξελίξεις προτού εκφράσουν απόψεις.

Αν πιστεύει ότι δεν έχω κάνει τίποτα στη καριέρα μου, δεν έχει παρά να ανατρέξει στην δισκογραφία μου, όπως επίσης και στην αδιάλειπτη παρουσία στο χώρο των καλών νυχτερινών κέντρων εδώ και περίπου μια εικοσαετία. Όσον αφορά στον όρο “άχρηστος” και εφόσον αφορά εμένα προσωπικά, πρέπει να πω ότι αν ήμουν κάτι τέτοιο ο ίδιος ο χώρος ο οποίος υπηρετώ τόσα χρόνια με αγάπη, θα με είχε στείλει σπίτι μου και θα έκανα κάτι άλλο στη ζωή μου.

Τέλος, επειδή μου αρέσει που ο καθένας μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του, πραγματικά άχρηστο θεωρώ κάποιον που έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του, είναι καθολικά αναγνωρισμένος όσον αφορά το ταλέντο του, έχει κατά τα δικά του λεγόμενα εισπράξει τεράστια ποσά από την παρουσία του στον χώρο της μουσικής και της τηλεόρασης (όπως ο κ. Μουρατίδης) και τώρα ο ίδιος διαμαρτύρεται δημοσίως γιατί τα βγάζει δύσκολα πέρα και δε μπορεί να πληρώσει έναν φουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ. Αυτά…. με αγάπη».

Oι δηλώσεις που έφεραν την κόντρα

Το πρωί της Τετάρτης (27/9) μέσα από την εκπομπή, «Πρωινό» (δείτε εδώ τί νούμερα τηλεθέασης έκανε μετά από την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού) προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε ο Νίκος Μουρατίδης ο οποίος μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες, χωρίς ωστόσο να “μασήσει” τα λόγια του.

«Έχοντας διάσημους γονείς κάνουμε κάτι, ενώ άλλοι καλλιτέχνες που δεν έχουν διάσημους γονείς δεν κάνουν τίποτα. Η Κόνι Μεταξά θέλει να γίνει τραγουδίστρια και βγαίνει με τη συγκεκριμένη φωτογραφία, να τραβάει το βρακί της; Στην ποπ μουσική τραβάνε τα βρακιά τους;

Ο Χρήστος Μενιδιάτης δεν έχει κάνει τίποτα, προσπαθεί χρόνια, έχει φωνή αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν πάρα πολλοί άχρηστοι που δεν χρειάζονται. Η Νατάσσα Μποφίλιου πέρασαν 10 χρόνια για να γίνει αυτό που έγινε.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.