Με αλλαγμένα ίσια μαλλιά και ένα παιδί – Έτσι είναι σήμερα η Άσπα από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»

September 28, 2022


Οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε την Άσπα, την φίλη της Μαρίζας(Ευδοκίας Ρουμελιώτη), στο «Θα βρεις τον δάσκαλό σου». Πλουσιοκόριτσα και οι δύο, συμμαθήτριες, με την Μαρίζα να είναι η σοβαρή της παρέας και την Άσπα να είναι η χαζούλα. Ωστόσο η Σύλβια Δεληκούρα έχει αλλάξει κατά πολύ από τότε που την είδαμε στο ρόλο της και πλέον θυμίζει ελάχιστα το κοριτσάκι που υποδυόταν τότε. Μάλιστα πλέον είν…


Οι περισσότεροι από εμάς θυμόμαστε την Άσπα, την φίλη της Μαρίζας(Ευδοκίας Ρουμελιώτη), στο «Θα βρεις τον δάσκαλό σου». Πλουσιοκόριτσα και οι δύο, συμμαθήτριες, με την Μαρίζα να είναι η σοβαρή της παρέας και την Άσπα να είναι η χαζούλα. Ωστόσο η Σύλβια Δεληκούρα έχει αλλάξει κατά πολύ από τότε που την είδαμε στο ρόλο της και πλέον θυμίζει ελάχιστα το κοριτσάκι που υποδυόταν τότε. Μάλιστα πλέον είναι και μαμά, αφού έχει αποκτήσει έναν γιο.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Happy Day μάλιστα, είχε μιλήσει για την εμπειρία της γέννας και έκανε και μια αποκάλυψη που έκανε πολλούς να απορούν. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι καθυστέρησε την γέννα, προκειμένου να καθορίσει τον ωροσκόπου του παιδιού, που τελικά βγήκε αυτός που ήθελε.

Έτσι είναι σήμερα η Σύλβια Δεληκούρα ή αλλιώς Άσπα

Μητέρα ενός παιδιού, με σαφώς πιο ίσιο μαλλί και σίγουρα πιο ήπια εμφάνιση από εκείνη που την συνηθίσαμε στο «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», με τις γούνες, τα κοτσιδάκια και τα έντονα κραγιόν.

Η Σύλβια Δεληκούρα το 2022

Επί δύο χρόνια δεν μπορούσε να βλέπει τον εαυτό της στην σειρά

Η Σύλβια Δεληκούρα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» σήμερα 28/9 και μίλησε για την τεράστια επιτυχία της σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», αλλά και το ρόλο της στη σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

«Ήμουν ένας άνθρωπος που δεν είχε σκεφτεί ότι θα κάνει οικογένεια. Ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου ο Δημήτρης, ο σύντροφος μου, και ένιωσα ασφάλεια. Το παιδί είναι η μεγαλύτερη κρίση σε μία σχέση, αλλάζει ο τρόπος ζωής σου… Ο γιος μας ήρθε στη ζωή μας στους 6 μήνες σχέσης. Την ανεμελιά της σχέσης τη χάσαμε, αλλά το δώρο που μας δόθηκε ήταν πολύ μεγαλύτερο» εξομολογήθηκε η Σύλβια Δεληκούρα.

Ο ρόλος της Άσπας στη σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου» ήταν χαρακτηριστικός και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από το κοινό.

«Τον αγάπησα πολύ τον ρόλο της Άσπας στο “Θα βρεις τον δάσκαλό σου” και τον έκανα τελείως δικό μου. Είδα το σήριαλ μετά από δύο χρόνια. Δε μπορούσα να με δω. Όταν παιζόταν η σειρά δεν την είδα ποτέ, γιατί ένιωθα ότι κάτι λείπει πάντα, ότι δεν ήμουν και πολύ καλή. Άφησα στην άκρη την τηλεόραση, γιατί δεν είχα και καμία πρόταση ιδιαίτερη. Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι έγινα μαμά, άρα δεν μπορώ να δουλέψω. Που ήταν λίγο περίεργο» αποκάλυψε η Σύλβια Δεληκούρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.