Ελένη Φουρέιρα: Στον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση είχε φουσκωμένη κοιλίτσα (Φωτογραφίες)

September 28, 2022


Ζουν την πιο ώριμη περίοδο αυτής της σχέσης! Επτά χρόνια μαζί, με εμφανίσεις που μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα, αφού πρώτον τους κρατούν μακριά οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, και κυρίως οι αγώνες του Αλμπέρτο Μποτία, ενώ δεύτερον είναι πάγια τακτική της Ελένης Φουρέιρα να κρατά χαμηλούς τόνους σε οτιδήποτε αφορά στα προσωπικά της. «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω γ…


Ζουν την πιο ώριμη περίοδο αυτής της σχέσης! Επτά χρόνια μαζί, με εμφανίσεις που μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα, αφού πρώτον τους κρατούν μακριά οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, και κυρίως οι αγώνες του Αλμπέρτο Μποτία, ενώ δεύτερον είναι πάγια τακτική της Ελένης Φουρέιρα να κρατά χαμηλούς τόνους σε οτιδήποτε αφορά στα προσωπικά της. «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή.

Είμαστε με τον σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι», δήλωνε εκείνη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στον Νίκο Χατζηνικολάου και συμπλήρωνε: «Δεν είναι σκοπός της ζωής μου να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δύο παιδιά. Θέλω πολύ να κάνω παιδιά».

Από την Αρετή Σιδέρη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.