Ελίνα Τζένγκο: «Μας στερούν τα όνειρα! Πήρα την υπηκοότητα πιο γρήγορα λόγω των…»

September 28, 2022


Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ελίνα Τζένγκο. Η αθλήτρια που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του ακοντίου, διαδεχόμενη τον Μίλτο Τεντόγλου στον στίβο, συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα.Στο πλατό της late night εκπομπής, αναφέρθηκε στην καταγωγή της, ενώ μίλησε και για την ελληνική υπηκοότητα που πήρε λόγω επιδόσεων της στον αθλητισμό…


Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ελίνα Τζένγκο. Η αθλήτρια που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του ακοντίου, διαδεχόμενη τον Μίλτο Τεντόγλου στον στίβο, συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο πλατό της late night εκπομπής, αναφέρθηκε στην καταγωγή της, ενώ μίλησε και για την ελληνική υπηκοότητα που πήρε λόγω επιδόσεων της στον αθλητισμό.

Η εξομολόγηση της Ελίνας Τζένγκο

«Οι γονείς μου είναι από την Αλβανία κι εγώ έχω γεννηθεί στην Ελλάδα. Πήρα την υπηκοότητα πιο γρήγορα λόγω των επιδόσεων μου, αλλιώς θα καθυστερούσα περισσότερο να την πάρω. Για αυτόν το λόγο δεν μπορούσα να πάω να δω τον παππού μου και τη γιαγιά μου, που βρίσκονται στην Αλβανία. Αν πήγαινα, θα είχα θέμα και δεν θα μπορούσα να γυρίσω στην Ελλάδα. ‘Ηταν από τα πρώτα πράγματα που έκανα, όταν πήρα ταυτότητα. Πήγα να τους δω», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.