Σε μαγαζί για φαγητό άβαφη και εκνευρισμένη – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης

September 28, 2022


Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Βουκουρεστίου επέλεξε να γευματίσει το βράδυ της Τρίτης 27/9 η Ελένη Φουρέιρα και τσουπ… οι κάμερες της εκπομπής Mega Καλημέρα, έπεσαν τυχαία επάνω της. Η τραγουδίστρια έχει να εμφανιστεί δημόσια αρκετούς μήνες. Η τελευταία της εμφάνιση με τον σύντροφό της μάλιστα, Αλμπέρτο Μποτία ήταν τον Ιούνιο στον γάμο της Κόνι Μεταξά όπου φαινόταν και η φουσκωμένη…


Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Βουκουρεστίου επέλεξε να γευματίσει το βράδυ της Τρίτης 27/9 η Ελένη Φουρέιρα και τσουπ… οι κάμερες της εκπομπής Mega Καλημέρα, έπεσαν τυχαία επάνω της.

Η τραγουδίστρια έχει να εμφανιστεί δημόσια αρκετούς μήνες. Η τελευταία της εμφάνιση με τον σύντροφό της μάλιστα, Αλμπέρτο Μποτία ήταν τον Ιούνιο στον γάμο της Κόνι Μεταξά όπου φαινόταν και η φουσκωμένη της κοιλίτσα (δείτε εδώ φωτογραφίες). Από τότε και μετά, αποφάσισε να ακυρώσει τις συναυλίες της, για λόγους υγείας όπως είπε, και να περιορίσει τις δημόσιες εξόδους. Ότι μαθαίναμε και βλέπαμε για εκείνη τόσο καιρό ήταν αυτά που η ίδια επέλεγε να μοιραστεί μέσα από τα προσωπικά της προφίλ στα social media.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος της εκπομπής η Ελένη Φουρέιρα ενοχλήθηκε αρκετά…

…όταν συνειδητοποίησε ότι οι κάμερες την τραβούν γιατί εκείνη ήθελε απλά ήρεμα και όμορφα να δειπνήσει με την παρέα της. Όσον αφορά τις φήμες εγκυμοσύνης, ούτε εκείνη είπε κάτι προφανώς αλλά ούτε και η δημοσιογράφος που ήταν εκεί ανέφερε τίποτα για την εμφάνισή της που θα μπορούσε να επιβεβαιώσει τα όσα γράφονται και λέγονται…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.