“Όταν είχα καρκίνο με έπαιρνε τηλέφωνο, αλλά δεν πέρασε ούτε…» – Η αποκάλυψη της Μαρίας Ιωαννίδου για την Ναταλία Γερμανού

September 28, 2022


Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Ευσταθίου. Μίλησε για τον Φρέντυ Γερμανό και τις αμβλώσεις που έχει κάνει, ενώ μίλησε ανοιχτά για τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού.«Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό, πέτυχε και μετά πέθανε. Ο Θεός με τιμώρησε… Μου είπε “σκότωσες τόσα …


Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Ελένη Ευσταθίου. Μίλησε για τον Φρέντυ Γερμανό και τις αμβλώσεις που έχει κάνει, ενώ μίλησε ανοιχτά για τις σχέσεις της με τη Ναταλία Γερμανού.

«Έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό, πέτυχε και μετά πέθανε. Ο Θεός με τιμώρησε… Μου είπε “σκότωσες τόσα παιδιά, δεν θα έχεις παιδί εσύ”. Απέβαλα πάνω στην σκηνή ενώ χόρευα», εξομολογήθηκε (δείτε τον σύντροφό της σήμερα).

Η αποκάλυψη της Ιωαννίδου για την Γερμανού

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην σχέση της με την Ναταλία Γερμανού: «Η Ναταλία είναι λίγο μοναχικό άτομο από επιλογή και δεν βρισκόμαστε συχνά. Δεν θέλω να της το χαλάσω! Είμαι σίγουρη ότι ενδιαφέρεται. Όταν είχα τον καρκίνο συνέχεια με έπαιρνε τηλέφωνο, δεν πέρασε όμως μία φορά να με δει. Την αγαπώ αλλά δεν έχουμε στενή επαφή που αν μου τύχει κάποιο πρόβλημα, θα την πάρω να της το καταθέσω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.