Ο Μητροπολίτης Ταμασού στη Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Φικάρδου

September 27, 2023


Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023, στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Φικάρδου.Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Αρχιμανδρίτης Ηρακλείδιος Κλεάνθους, οι Ιερομόναχοι Μακάριος και Ησαΐας, οι Πρεσβύτεροι Μνάσων Φουρτούνης, Κυριάκος Ευθυμίου και Σάββας Abatier, ο Αρχιδιάκο…


Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου 2023, στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο Φικάρδου.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Αρχιμανδρίτης Ηρακλείδιος Κλεάνθους, οι Ιερομόναχοι Μακάριος και Ησαΐας, οι Πρεσβύτεροι Μνάσων Φουρτούνης, Κυριάκος Ευθυμίου και Σάββας Abatier, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης και ο Ιεροδιάκονος Άνθιμος.

Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.