Βασίλης Καρράς: «Δίνει τη μάχη του γενναία, για πρώτη φορά να πούμε την αλήθεια», λέει ο αδερφός του

September 27, 2023


«Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και στην πίστη του στον Θεό», είπε μεταξύ άλλων ο αδερφός του Βασίλη ΚαρράΟ Βασίλης Καρράς δίνει το τελευταίο διάστημα μια γενναία μάχη για την υγεία του. Ο αδελφός του τραγουδιστή μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο και περιέγραψε ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα σήμερα.«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει… Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες…


«Έχει αφεθεί στα χέρια των γιατρών και στην πίστη του στον Θεό», είπε μεταξύ άλλων ο αδερφός του Βασίλη Καρρά

Ο Βασίλης Καρράς δίνει το τελευταίο διάστημα μια γενναία μάχη για την υγεία του. Ο αδελφός του τραγουδιστή μίλησε στο Πρωινό και τον Θάνο Βάγιο και περιέγραψε ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα σήμερα.

«Όλα βαίνουν καλώς, παλεύει, παλεύει… Αναρρώνει όσο πάει… Οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι. Χθες το βράδυ ήμουν, κάναμε καλαμπούρι πάνω. Μέρα πάρα μέρα, κάθε μέρα πάνω είμαι. Στον αδερφό μου δίπλα. Συζητάμε, κάνουμε, σηκωνόμαστε, παίζουμε την μπιρίμπα μας. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι του, συζητάμε να περάσει η ώρα και βόλτα με το αυτοκίνητο, πάμε και στο χωριό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.