Τζομπανάκη VS Μπισμπίκη: Ξανά με βεντέτα συνεχίζει ο Σασμός και ο Νικηφόρος είναι το πρώτο θύμα

September 27, 2023


Μαθιός και Βασιλική «χάνουν» τον γιο τους στον Σασμό. Αφού πέτυχε η συνταγή την πρώτη φορά, συνεχίζουμε και για δεύτερη και τρίτη φορά. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι σεναριογράφοι του Σασμού οι οποίοι ετοιμάζονται να αναβιώσουν το σκηνικό απειλών, βίας και της βεντέτας στον τρίτο κύκλο της σειράς. Σε μία χρονιά που όλα αλλάζουν στην τηλεόραση, φαίνεται πως το κοινό προτιμά αυτού του είδους την…


Μαθιός και Βασιλική «χάνουν» τον γιο τους στον Σασμό. 

Αφού πέτυχε η συνταγή την πρώτη φορά, συνεχίζουμε και για δεύτερη και τρίτη φορά. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι σεναριογράφοι του Σασμού οι οποίοι ετοιμάζονται να αναβιώσουν το σκηνικό απειλών, βίας και της βεντέτας στον τρίτο κύκλο της σειράς. Σε μία χρονιά που όλα αλλάζουν στην τηλεόραση, φαίνεται πως το κοινό προτιμά αυτού του είδους την πλοκή. Όλα αλλάζουν επίσης και στη ζωή του Μαθιού και της Βασιλικής, αφού «χάνουν» τον γιο τους Νικηφόρο, θύμα αυτής της νέας αναβίωσης της βεντέτας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.