Εξιτήριο για τη Λάουρα Νάργες – Τα πρώτα λόγια έξω από το μαιευτήριο

September 27, 2022


Η Λάουρα Νάργες πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το απόγευμα της Κυριακής και εκεί βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τον ερχομό του γιου της αρκετά συγκινημένη.Με τη σειρά του, ο Χρήστος Σαντικάι, είπε: “Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει. Είχα την τύχη να μην πάω δουλειά εκείνη την ημέρα και έτσι πήγαμε στο ιατρείο για προληπτικούς λόγους…


Η Λάουρα Νάργες πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο το απόγευμα της Κυριακής και εκεί βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Η ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε για τον ερχομό του γιου της αρκετά συγκινημένη.

  • Αρχικά, η ίδια είπε: “Συγγνώμη, αλλά κλαίω όλη μέρα. Είναι η μέρα που θα πάμε όλοι μαζί στο σπίτι μας, ξεκινά και επίσημα ένας πολύ σημαντικός και όμορφος νέος κύκλος στη ζωή μας. Είμαστε μια μικρή οικογένεια, το θέλαμε τόσο πολύ από τις πρώτες δυο εβδομάδες που τα φτιάξαμε με τον Χρήστο πριν ένα χρόνο και μας ήρθε με το καλό και τον αγαπάμε πάρα πολύ. Θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Να είναι πάντα υγιέστατος, χαρούμενος, ευτυχισμένος και να μεγαλώσει σε ένα όμορφο περιβάλλον και να τον ετοιμάσουμε όσο καλύτερα γίνεται και μπορούμε για τη ζωή. Ανυπομονούσα για τον ρόλο της μαμάς. Το νιώθω το μητρικό ένστικτο, το έχω ήδη. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη”.

Με τη σειρά του, ο Χρήστος Σαντικάι, είπε: “Ένα θα πω, αν μπορούσα να θηλάσω εγώ, θα το είχα κάνει. Είχα την τύχη να μην πάω δουλειά εκείνη την ημέρα και έτσι πήγαμε στο ιατρείο για προληπτικούς λόγους και μας είπε πως γεννάμε”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.