Έκτακτο – Δικογραφία και ιατρικός φάκελος για την υπόθεση Αλεξανδράκη

September 27, 2022


Πρίν απο λίγο αστυνομικές πηγές της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωναν στη «Ζούγκλα» πώς έχει σχηματιστεί δικογραφία για μία περίπτωση απόπειρας αυτοκτονίας μίας 32χρονης από την Αθήνα η οποία διέμενε στο εν λόγω ξενοδοχείο .   Στην επίσημη καταχώρηση αναφέρεται το όνομα Δήμητρα Αλεξανδράκη, η ώρα συμβάντος αναφέρεται ως η 12η βραδινή του Σαββάτου προς Κυριακή ενώ επιπροσθέτως αναφέρεται πώς…


Πρίν απο λίγο αστυνομικές πηγές της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωναν στη «Ζούγκλα» πώς έχει σχηματιστεί δικογραφία για μία περίπτωση απόπειρας αυτοκτονίας μίας 32χρονης από την Αθήνα η οποία διέμενε στο εν λόγω ξενοδοχείο .

 

 

  • Όμως από το αστυνομικό ρεπορτάζ έγινε γνωστό πως το συγκεκριμένο συμβάν έχει καταχωρηθεί επίσημα.

 

Στην επίσημη καταχώρηση αναφέρεται το όνομα Δήμητρα Αλεξανδράκη, η ώρα συμβάντος αναφέρεται ως η 12η βραδινή του Σαββάτου προς Κυριακή ενώ επιπροσθέτως αναφέρεται πώς υπήρξε διακομιδή από το ΕΚΑΒ.

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.