Χαμός στο ΠΓΝ Πατρών – 42χρονος έχασε τη ζωή του την ώρα που εξεταζόταν

September 24, 2022


Τραγωδία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.Οι γιατροί κατά τη διάρκεια των εξετάσεων διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί έμφραγμα και ακολούθως θα υποβαλλόταν σε στεφανιογραφία, όμως έπαθε ανακοπή που προφανώς ήταν και μοιραία. Άμεσα τον οδήγησαν στην αναζωογόνηση όπου εκεί γίνονται προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ οι οποίες δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.


Τραγωδία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

  • 42χρονος άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που υποβαλλόταν σε εξετάσεις. Ο άνδρας πήγε με τα πόδια στο τμήμα επειγόντων του νοσοκομείου και ενώ υποβλήθηκε άμεσα σε εξετάσεις έχοντας πόνους στο στήθος, άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι γιατροί κατά τη διάρκεια των εξετάσεων διαπίστωσαν ότι έχει υποστεί έμφραγμα και ακολούθως θα υποβαλλόταν σε στεφανιογραφία, όμως έπαθε ανακοπή που προφανώς ήταν και μοιραία. Άμεσα τον οδήγησαν στην αναζωογόνηση όπου εκεί γίνονται προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ οι οποίες δυστυχώς απέβησαν άκαρπες.

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι το Νοσοκομείο ενημέρωσε την Αστυνομία για το περιστατικό, ώστε να διακριβωθούν τα στοιχεία του άτυχου άνδρα, ενώ μετά το θάνατό του αποφασίστηκε η διενέργεια νεκροτομής.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.