Koρυφώνεται η αγωνία για την Ευρυδίκη – Όλο το παρασκήνιο της εξαφάνισης

September 24, 2022


Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 48χρονης από την Ευρυτανία. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη γέφυρα Τατάρνα, στην λίμνη Κρεμαστών. Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που έκανε η αγνοούμενη πριν από λίγες μέρες.Στα παγωμένα νερά της λίμνης Κρεμαστών αναζητούν την πανέμορφη Ευρυδίκη οι άνδρες της ΕΜΑΚ. Η 48χρονη αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης. Τα ίχνη της εξαφανίστηκαν μετά από μια μυσ…


Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 48χρονης από την Ευρυτανία. Το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στη γέφυρα Τατάρνα, στην λίμνη Κρεμαστών. Η καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία που έκανε η αγνοούμενη πριν από λίγες μέρες.

Στα παγωμένα νερά της λίμνης Κρεμαστών αναζητούν την πανέμορφη Ευρυδίκη οι άνδρες της ΕΜΑΚ. Η 48χρονη αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης. Τα ίχνη της εξαφανίστηκαν μετά από μια μυστήρια ανάρτηση στα social media, που θορύβησε τους διαδικτυακούς φίλους της που έσπευσαν να ενημερώσουν τον σύζυγό της. Εκείνος με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία, που άρχισε τις έρευνες.

Η 48χρονη είχε κάνει μήνυση στον σύζυγό της για ξυλοδαρμό
Αυτό που έχει γεννήσει δεκάδες ερωτήματα είναι η καταγγελία που είχε κάνει η αγνοούμενη για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 48χρονη είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα του Καρπενησίου και έκανε μήνυση κατά του συζύγου της για ξυλοδαρμό. Αστυνομικοί τον συνέλαβαν αμέσως, κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο, αφού όρισε τακτική δικάσιμο.

Ποια είναι η 48χρονη επιχειρηματίας και μητέρα που αγνοείται
Η Ευρυδίκη ήταν μια δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα ενεργή με τα social media και τον αθλητισμό. Πάντα ξεκινούσε τα μηνύματά της με ευχή στους διαδικτυακούς της φίλους για μια όμορφη ημέρα.

Παντρεμένη με ένα παιδί και χρόνια δραστηριότητας στον κλάδου του τουρισμού. Εργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια σε μικροβιολογικό εργαστήριο στο Καρπενήσι και διατηρεί και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Τα καλοκαίρια ακολουθούσε τον γιο της σε τουρνουά σκάκι, ήταν κάτι που την έκανε ευτυχισμένη. Τώρα όλοι αγωνιούν για την τύχη της.

Τα σημειώματα που άφησε πίσω της η 48χρονη 

Έχει περάσει ένα 24ωρο και η αγωνία για την τύχη της 48χρονης κορυφώνεται. Ήταν δυο το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν σύμφωνα με πληροφορίες η Άμεση Δραση έλαβε ένα τηλεφώνημα από συγγενικό πρόσωπο που ανέφερε:

“Τρέξτε γρήγορα σας παρακαλώ! Η Ευρυδίκη έφυγε και πάει προς τη λίμνη της Τατάρνας, φοβάμαι μην κάνει κάτι κακό!”

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Αστυνομικοί που έφτασαν στη γέφυρα, όπου βρήκαν κλειδωμένο το αυτοκίνητο της. Κάλεσαν τον σύζυγό της, ο οποίος το άνοιξε. Μέσα οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο και ένα ζευγάρι παντόφλες.

Επίσης, βρέθηκαν περίπου 10 ιδιόχειρες σελίδες, στις οποίες η γυναίκα είχε καταγράψει τις σκέψεις της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν τυχόν τη βρουν τραυματισμένη δε θελει να της προσφέρουν δε θέλει να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να της κάνουν ευθανασία.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης συνεχίζονται. Αστυνομικοί, πυροσβέστες, ΕΜΑΚ και μέλη του ορειβατικού συλλόγου «χτενίζουν» τη γύρω περιοχή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.