Νεκρός ξαφνικά πρώην Έλληνας ποδοσφαιριστής – Ένιωσε αδιαθεσία, πήγε στο σπίτι του και…

September 24, 2022


Στο πένθος έχει βυθιστεί η Γλύφα και ολόκληρη η Φθιώτιδα για την ξαφνική απώλεια του 44χρονου επαγγελματία Γιάννη Κωστόπουλου.Για πολλά χρόνια ιδιοκτήτης της καφετέριας απέναντι από τα πλοία της γραμμής και από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής, ήταν αξιαγάπητος σε όλον τον κόσμο.Επειδή αργούσε να κατέβει η τελευταία ανησύχησε πήγε να δει τι συμβαίνει και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσει…


Στο πένθος έχει βυθιστεί η Γλύφα και ολόκληρη η Φθιώτιδα για την ξαφνική απώλεια του 44χρονου επαγγελματία Γιάννη Κωστόπουλου.

Για πολλά χρόνια ιδιοκτήτης της καφετέριας απέναντι από τα πλοία της γραμμής και από τους πιο γνωστούς ποδοσφαιρόφιλους της περιοχής, ήταν αξιαγάπητος σε όλον τον κόσμο.

Το πρωί της Παρασκευής (23/9) άνοιξε το μαγαζί του και σέρβιρε μερικούς καφέδες σε πελάτες, αισθάνθηκε όμως αδιαθεσία και ειδοποίησε τη μητέρα του ότι θα ανέβει λίγο στο σπίτι που βρίσκεται ακριβώς από πάνω.

Επειδή αργούσε να κατέβει η τελευταία ανησύχησε πήγε να δει τι συμβαίνει και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του. Άμεσα κάλεσε σε βοήθεια και έσπευσαν τα παιδιά του Πολιτιστικού με απινιδωτή και οι Λιμενικοί και όλοι μαζί ξεκίνησαν πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποιήθηκε και ασθενοφόρο.

Οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν μέχρι το Κέντρο Υγείας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Γιάννης αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του, ενώ πρόσφατα είχε επισκεφτεί το Πανεπιστημιακό στη Λάρισα για αλλαγή στην αγωγή.

Ήταν από τα πλέον αγαπητά παιδιά της Γλύφας, έχοντας παίξει για πολλά χρόνια στην ομάδα, στην οποία διετέλεσε και αρχηγός της, ενώ τα τελευταία χρόνια την υποστήριζε διοικητικά από το πόστο του γενικού αρχηγού.

(Φωτογραφία του ΑΟ Γλύφας από την περσινή περίοδο)

Λάτρης του ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, το μαγαζί του ήταν σημείο συνάντησης όλων των φιλάθλων. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε έτσι ξαφνικά από τη ζωή. «Δύο μέτρα παληκάρι και από τα πιο αγαπητά παιδιά μας», λένε στο LamiaReport οι κάτοικοι της Κοινότητας που είναι σοκαρισμένοι.

Το τελευταίο «αντίο» στο Γιάννη θα πουν φίλοι και συγγενείς σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 4.00’ το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Γλύφας.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.