Ιωάννα Τούνη: Η εντυπωσιακή είσοδος με τον Αλεξάνδρου και τους νονούς στη βάφτιση του γιου τους

September 23, 2023


Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάπτισαν τον γιο τους! Και το όνομα αυτού… ΠάρηςΟ μικρός Πάρης Αλεξάνδρου βαπτίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου με την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να διοργανώνουν το καλύτερο μυστήριο και την πιο κεφάτη δεξίωση.Νονοί ήταν οι κολλητοί τους φίλοι, η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας. Τη μουσική επιμελήθηκε ο Νικηφόρος αλλά και ο D…


Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάπτισαν τον γιο τους! Και το όνομα αυτού… Πάρης

Ο μικρός Πάρης Αλεξάνδρου βαπτίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου με την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να διοργανώνουν το καλύτερο μυστήριο και την πιο κεφάτη δεξίωση.

Νονοί ήταν οι κολλητοί τους φίλοι, η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας. Τη μουσική επιμελήθηκε ο Νικηφόρος αλλά και ο Dj Mario Yaya.

Το μυστήριο τελέστηκε σε έναν πολύ όμορφο εξωτερικό χώρο ενώ η δεξίωση έγινε στο ίδιο κτήμα με την είσοδο να είναι εντυπωσιακή.

Το ζευγάρι μαζί με τους νονούς και το παιδί τους μπήκαν έχοντας μουσική υπόκρουση το γνωστό τραγούδι «Τα καβουράκια» σε παιδική εκδοχή. Υπενθυμίζεται ότι το τραγούδι αυτό το βάζει συχνά η Ιωάννα Τούνη στον γιο της.

Οι καλεσμένοι χειροκροτούσαν ενώ γονείς και νονοί έδειχναν τρισευτυχισμένοι.

Ιωάννα Τούνη: Τραγούδησε το «Είσαι» της Άννας Βίσση στη βάφτιση του γιου της

Φυσικά το μικρόφωνο έπιασε και η Ιωάννα Τούνη, η οποία έδειξε ένα ακόμα ταλέντο που ίσως δεν γνωρίζαμε.

Η ινφλουένσερ σηκώθηκε στην πίστα και τραγούδησε το «Είσαι» της Άννας Βίσση. Η ίδια ανέβασε και στόρι στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά «Έγινε και αυτό (ξανά)».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη βάπτιση του Νουνίτο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.