Ισορροπιστής: Από τη ραπ στον οικογενειακό πάγκο της λαϊκής αγοράς

September 23, 2023


Ο Ισορροπιστής μιλάει για τον συνδυασμό ραπ και εργασίας στον οικογενειακό πάγκο στη λαϊκή αγοραΣε λαϊκή αγορά στα δυτικά προάστια βρέθηκε η κάμερα της ΕΡΤ και απαθανάτισε τον Ισορροπιστή!Ο γνωστός ράπερ εκτός από το επάγγελμα στη μουσική είναι δίπλα στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του και βοηθάει στον πάγκο που έχουν στην λαϊκή αγορά.«Από 14 χρονών με έπαιρνε ο πατέρας μου κάθε Σάββατο γι…


Ο Ισορροπιστής μιλάει για τον συνδυασμό ραπ και εργασίας στον οικογενειακό πάγκο στη λαϊκή αγορα

Σε λαϊκή αγορά στα δυτικά προάστια βρέθηκε η κάμερα της ΕΡΤ και απαθανάτισε τον Ισορροπιστή!

Ο γνωστός ράπερ εκτός από το επάγγελμα στη μουσική είναι δίπλα στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του και βοηθάει στον πάγκο που έχουν στην λαϊκή αγορά.

«Από 14 χρονών με έπαιρνε ο πατέρας μου κάθε Σάββατο για να δω πώς είναι πραγματικά η σκληρή δουλειά. Είμαι παλιάς κοπής παραγωγός και στη λαϊκή πάντα φωνάζω στον πάγκο. Έχουμε άλλο μεντάλιτι εμείς των δυτικών προαστίων, είμαστε λίγο πιο ψημένοι στη ζωή»

Όταν ρωτήθηκε για το συνδυασμό ραπ και πάγκου στη λαϊκή και αν βγάζει χρήματα από τη μουσική απάντησε αφοπλιστικά ότι «δεν μπορεί να καταλάβει ο κόσμος ότι είναι οικογενειακή επιχείρηση με ιδρώτα, αγώνα και πόνο»

Για την ενασχόλησή του με τη ραπ, αποκάλυψε ότι την ξεκίνησε και αυτή στα 14 χάρις την αδερφή του που του έφερνε βινύλλια.

Όσον αφορά τη μόδα των τράπερς ο ίδιος ξεκαθάρισε λέγοντας: «Το Α και το Ω είναι ο στίχος. Είναι κάποιοι που χρησιμοποιούν τον στίχο επιτηδευμένα βρίζοντας, σαν να κάνουν ναρκεμπόριο. Είμαι μακριά από αυτό. Υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα, τράπερς που βγαίνουν τώρα και έχουν να μεταδώσουν πράγματα στην οικογένεια»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.