Νεκρός ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Του έλιωσαν το κεφάλι με 40 χτυπήματα, το μοιραίο λάθος οδηγεί σε εξιχνίαση

September 23, 2022


Νεκρός ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Του έλιωσαν το κεφάλι με 40 χτυπήματα, το μοιραίο λάθος οδηγεί σε εξιχνίαση




Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση δολοφονίας του 68χρονου συναταξιούχου στην Ηλεία, που βρήκε φριχτό θάνατο.



Ο άτυχος 68χρονος, υπενθυμίζουμε πως εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο χωριό Εφύρα Ηλείας, από τον αδερφό του.

Ηλεία: Τι έδειξαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση, ο οποίος έκανε τη νεκροτομή, διαπίστωσε πως το θύμα είχε δεχτεί 40 χτυπήματα στο κεφάλι, τα 19 από τα οποία προκάλεσαν βαθιά τραύματα, από θλον αντικείμενο -κάποιο ξύλο ή καδρόνι- το οποίο δεν βρέθηκε μέσα στο σπίτι. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο ληστείας ή διάρρηξης, καθώς δεν λείπουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα από το σπίτι, ενώ δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης της πόρτας ή των παραθύρων.

Ο άτυχος άνδρας φαίνεται να άνοιξε την πόρτα στον δολοφόνο του, ο οποίος τον αιφνιδίασε, χτυπώντας τον με μανία στο κεφάλι και στον αυχένα. Το μόνο που πρόλαβε να κάνει ο άτυχος 68χρονος ήταν να βάλει μπροστά τα χέρια του για να αμυνθεί, καθώς ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε ενδείξεις πάλης, παρά μόνο κάποια μικρά σημάδια στα χέρια, που δείχνουν ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη μανία του δολοφόνου.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το μοιραίο λάθος που θα οδηγήσει τις αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος

Από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, οπότε βρέθηκε νεκρός ο 68χρονος, οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις από άτομα του οικογενειακού και φιλικού του περιβάλλοντος. Σύμφωνα με το Mega, δύο από τους μάρτυρες φαίνεται πως υπέπεσαν σε αντιφάσεις για τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου, ενώ ο ένας υπέπεσε και σε ένα μοιραίο λάθος, το οποίο αναμένεται να οδηγήσει τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση της δολοφονίας.



Επιπλέον σημαντική θεωρείται η μαρτυρία του αδελφού του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Άγγελου, που τον βρήκε νεκρό μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκλονισμένος από το αποτρόπαιο θέαμα, δεν ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Αντίθετα, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος, με αποτέλεσμα να αλλοιωθούν στοιχεία. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς, τους απάντησε πως δεν μπορούσε να βλέπει τα αίματα. Τελικά την Αστυνομία ειδοποίησε ο γιος του Άγγελου, λίγες ώρες αργότερα. Ας σημειωθεί πως ο Άγγελος δεν ενημέρωσε ούτε τον άλλο αδελφό του θύματος, Κώστα, ο οποίος ειδοποιήθηκε από τρίτο πρόσωπο.



«Το έμαθα τυχαία. Με πήρε ο πρώην δήμαρχος Αμαλιάδας. Έχω πάθει σοκ. Ο αδελφός μου ο Μπάμπης ήταν ψυχούλα, δεν πειράζει μυρμήγκι. “Έφαγαν” όλοι από τον Μπάμπη» δήλωσε. Μετά τον αποκλεισμό του ενδεχόμενου ληστείας ή διάρρηξης, οι αστυνομικοί αναζητούν το κίνητρο σε προσωπικές διαφορές του δολοφόνου με το θύμα. «Δεν το πιστεύω ότι ήταν κλοπή. Ο Μπάμπης ήταν φιλότιμο παιδί. Δεν είχε πειράξει κανέναν. Πέσαμε από τα σύννεφα. Ήταν μίσος…» σχολίασε σχετικά ένας κάτοικος του χωριού.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.