Φορτισμένη η Γερονικολού για τον νεκρό πατέρα της – «Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω»

September 23, 2022


Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Στούντθο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, ο οποίος και έφυγε από την ζωή σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια.Πιο συγκεκριμένα είπε : «μου αρέσει η αίσθηση ότι απελευθερώνεσαι α…


Η Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής Στούντθο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

 

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της, ο οποίος και έφυγε από την ζωή σαν σήμερα πριν από 25 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα είπε : «μου αρέσει η αίσθηση ότι απελευθερώνεσαι από αντικείμενα ακόμα και αν δεν είναι της υλικής αξίας αλλά της συναισθηματικής. Καλό είναι να μην είσαι τόσο δεμένος αλλά έχω πράγματα που έχω. Από τον μπαμπά μου έχω κρατήσει χειρόγραφα και κυρίως τέτοια πράγματα πιο οικογενειακά».

«Έχουν περάσει πολλά χρόνια και σαν σήμερα έφυγε… Πριν πολλά χρόνια, πολλά έφυγε, περίπου 25 χρόνια… Σίγουρα ο χρόνος είναι υπέρ μας προφανώς αλλά για μένα είναι δεδομένο και ζητούμενο να μιλάμε για αυτούς για να μην τους ξεχνάμε».

«Δεν σκέφτηκα σήμερα πως δεν θα έρθω εδώ, για παράδειγμα, απλά είναι για μένα… Πως είναι τα γενέθλια μου που ξέρω ότι κάθε 1η Σεπτέμβρη έχω γενέθλια και 25 Νοεμβρίου είναι η γιορτή μου; Έτσι είναι και αυτή η μέρα. Είναι μια μέρα που ουσιαστικά είναι ένα τέλος και αντίστοιχα μια αρχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον ξεχάσω»

«Πάντα έχεις την αγωνία να κρατήσεις πράγματα κοντά σου. Ας πούμε, η μυρωδιά είναι κάτι που νομίζω ότι φεύγει πιο γρήγορα. Το πως συνδέουμε δηλαδή με τους ανθρώπους» κατέληξε η ηθοποιός.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.