Δύσκολες ώρες για την Μικαέλα Φωτιάδη – Νεκρός ο Παππούς της

September 23, 2022


Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Μικαέλα Φωτιάδη και η οικογένειά της. Συγκεκριμένα, έφυγε από το ζωή ο πολυαγαπημένος παππούς του μοντέλου.Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Μικαέλα Φωτιάδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.Η ανάρτηση της Μικαέλας ΦωτιάδηΗ ίδια πόσταρε φωτογραφίες με τον παππού της και έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη ήρωά μου. Μαχητή μου, παλεύοντας μέχρι την τελευταία …


Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Μικαέλα Φωτιάδη και η οικογένειά της. Συγκεκριμένα, έφυγε από το ζωή ο πολυαγαπημένος παππούς του μοντέλου.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Μικαέλα Φωτιάδη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Μικαέλας Φωτιάδη

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες με τον παππού της και έγραψε: «Αναπαύσου εν ειρήνη ήρωά μου. Μαχητή μου, παλεύοντας μέχρι την τελευταία σου πνοή. ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ 22.09.22».

«Να τους αγαπάτε, να τους το λέτε. Να τους βλέπετε να τους κάνετε αγκαλιά. Η ζωή τελειώνει με ένα ξεφύσημα. Και είναι τιμή μου το είδα να συμβαίνει και που του κρατούσα το χέρι. Και ας ήταν ότι πιο δύσκολο. Αλλά πόσο μετανιώνω για τον χρόνο που έλειπα», έγραψε ακόμη η Μικαέλα Φωτιάδη.

Δείτε τις αναρτήσεις της Μικαέλας Φωτιάδη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.