”Δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ…” – H απάντηση του δικηγόρου του Διονύση Σχοινά μετά το εξώδικο του εκατομμυρίου από το Κέντρο Αθηνών

September 23, 2022


Δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα σχετικά με την κόντρα του Διονύση Σχοινά με το Κέντρο Αθηνών μετά την απόφαση του τραγουδιστή, να αποχωρήσει από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μετά το πρώτο εξώδικο, ετοιμάζεται και δεύτερο στο οποίο εκτός από τον Σχοινά ζητώνται λεφτά και από την Καίτη Γαρμπή από παλαιότερη υπόθεσή της. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή παραχώρησε σήμερα αποκλειστικές δηλώσεις στο «Πρω…


Δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα σχετικά με την κόντρα του Διονύση Σχοινά με το Κέντρο Αθηνών μετά την απόφαση του τραγουδιστή, να αποχωρήσει από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μετά το πρώτο εξώδικο, ετοιμάζεται και δεύτερο στο οποίο εκτός από τον Σχοινά ζητώνται λεφτά και από την Καίτη Γαρμπή από παλαιότερη υπόθεσή της. Ο δικηγόρος του τραγουδιστή παραχώρησε σήμερα αποκλειστικές δηλώσεις στο «Πρωινό μας» αποκαλύπτοντας ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του ζευγαριού.

Αιτία της διακοπής της συνεργασίας μεταξύ Μαζωνάκη και Σχοινά, ήταν η αναβολή της πρεμιέρας παραπάνω από δύο φορές αλλά και διαφωνίες επί του προγράμματος, όπως λέγεται. Παρά το γεγονός ότι ο Σχοινάς έδωσε εξηγήσεις με μια απάντησή του, ο ”Μαζώ”΄περιορίστηκε μόνο σε ένα story – ”μπηχτή”, δημιουργώντας την υποψία ότι εν τέλει το θέμα είναι με το κέντρο και όχι μεταξύ των δύο τραγουδιστών.

Έτσι θα απαντήσουν Γαρμπή και Σχοινάς στα δύο εξώδικα

Ο δικηγόρος του Διονύση Σχοινά, Πέτρος Καϊμακάμης μίλησε για πρώτη φορά στο «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά.

«Φυσικά και θα απαντήσουμε. Θα υπάρξει πλήρης αντίκρουση στα αόριστα, πρωτοφανή, δύο εξώδικα. Μάλλον για το ένα εξώδικο του κ. Σχοινά. Η κα Γαρμπή δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα του Κέντρου Αθηνών. Είναι κάτι άλλο» ανέφερε αρχικά ο κ. Καϊμακάμης, o οποίος αποκάλυψε και το παρασκήνιο του “ναυαγίου” της συνεργασίας με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.