Η Υβόννη Μπόσνιακ “ξεφτίλισε” το GNTM 5 – «Νούμερα θέλουν να κάνουν»

September 23, 2022


Η κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό μας» “τσάκωσε” την Υβόννη Μπόσνιακ στο αεροδρόμιο πριν την πτήση της στο Μιλάνο, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Φυσικά, η δημοσιογράφος της εκπομπής δεν δίστασε να την ρωτήσει και για τις εξελίξεις στο GNTM 5 μιας και έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.«Βλέπω GNTM. Σίγουρα έχει αλλάξει το ηλικιακό όριο στο modelling. Το GNTM είναι τηλεόραση, δεν πιστεύω ότι έχει πολύ π…


Η κάμερα της εκπομπής, «Πρωινό μας» “τσάκωσε” την Υβόννη Μπόσνιακ στο αεροδρόμιο πριν την πτήση της στο Μιλάνο, με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας. Φυσικά, η δημοσιογράφος της εκπομπής δεν δίστασε να την ρωτήσει και για τις εξελίξεις στο GNTM 5 μιας και έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση.

Οι δηλώσεις της Υβόννης Μπόσνιακ

«Βλέπω GNTM. Σίγουρα έχει αλλάξει το ηλικιακό όριο στο modelling. Το GNTM είναι τηλεόραση, δεν πιστεύω ότι έχει πολύ πραγματικότητα μέσα στο concept. Έχει γίνει πάρα πολύ ριάλιτι, να το πω έτσι.

Δεν ξέρω αν έχει πολύ σχέση με το diversity ούτε με το modelling. Νούμερα θέλουν να κάνουν, μια χαρά πάνε. Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι έτσι όπως του αρέσει. Υπάρχουν σχεδιαστές που τους αρέσουν τα τατουάζ και σε άλλους που δεν τους αρέσει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.