«Ελένη»: Έντονη “κόντρα” ανάμεσα στους συνεργάτες της Ελένης Μενεγάκη on air – Τι συνέβη;

September 23, 2022


Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9) μέσα από την εκπομπή, «Ελένη» επικράτησε ο κακός “χαμός” αναφορικά με τις δηλώσεις που παραχώρησε η Σακίρα μετά από τον χωρισμό της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ (Μάλιστα, οι φήμες τον θέλουν να γίνεται ξανά πατέρας).Μεταξύ άλλων, η πασίγνωστη τραγουδίστρια ανέφερε: «Έμεινα σιωπηλή και απλά προσπάθησα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Είναι δύσκολο να μιλήσω για …


Το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9) μέσα από την εκπομπή, «Ελένη» επικράτησε ο κακός “χαμός” αναφορικά με τις δηλώσεις που παραχώρησε η Σακίρα μετά από τον χωρισμό της με τον γνωστό ποδοσφαιριστή, Ζεράρ Πικέ (Μάλιστα, οι φήμες τον θέλουν να γίνεται ξανά πατέρας).

Μεταξύ άλλων, η πασίγνωστη τραγουδίστρια ανέφερε: «Έμεινα σιωπηλή και απλά προσπάθησα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό, κυρίως επειδή το περνάω ακόμη, επειδή είμαι στο φως της δημοσιότητας και διότι ο χωρισμός μας δεν είναι συνηθισμένος.

Υπήρξε δύσκολο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολοΈχω παπαράτσι έξω από το σπίτι μου διαρκώς. Και δεν υπάρχει μέρος στο οποίο μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το σπίτι μου. Δεν μπορούμε να κάνουμε έναν περίπατο στο πάρκο όπως μια συνηθισμένη οικογένεια, να φάμε παγωτό ή να κάνουμε όποια δραστηριότητα χωρίς να μας ακολουθούν οι παπαράτσι. Είναι τόσο δύσκολο».

Φυσικά, οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν ανάμεσα στους συνεργάτες μιας ο καθένας τοποθετήθηκε κει εξέφραση την δική του άποψη με αφορμή το γεγονός πως η Σακίρα τόνισε πως θυσίασε την καριέρα της λόγω της οικογένειά της.

Τι πραγματικά συνέβη στον αέρα της εκπομπής, «Ελένη»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.