Άγγελος Λάτσιος-Γαία Μερκούρη: Κρίση στη σχέση τους

September 22, 2023


Παρά το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να γράφουν περί επικείμενου γάμου του Άγγελου Λάτσιου με τη Γαία Μερκούρη, άνθρωποι από το περιβάλλον τους μιλούν για σοβαρή κρίση στη σχέση τους, εδώ και περίπου έναν μήνα.Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν καθόλου όπως το είχαν ονειρευτεί οι δυο τους. Παρ’ όλο που μαζί πέρασαν αρκετές μέρες στην Άνδρο περί τα μέσα Ιουλίου, όπως ακ…


Παρά το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να γράφουν περί επικείμενου γάμου του Άγγελου Λάτσιου με τη Γαία Μερκούρη, άνθρωποι από το περιβάλλον τους μιλούν για σοβαρή κρίση στη σχέση τους, εδώ και περίπου έναν μήνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το φετινό καλοκαίρι δεν ήταν καθόλου όπως το είχαν ονειρευτεί οι δυο τους. Παρ’ όλο που μαζί πέρασαν αρκετές μέρες στην Άνδρο περί τα μέσα Ιουλίου, όπως ακριβώς είχε συμβεί και πέρυσι το καλοκαίρι, λίγο καιρό μετά, αποφάσισαν να κάνουν χωριστές διακοπές. Και κάπου εκεί επήλθε η κρίση ανάμεσά τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.