“Έσπασε” την σιωπή του ο Γιώργος Σαμπάνης για την Ιωάννα Σαρρή – «Είμαι ερωτευμένος»

September 22, 2022


Το πρωί της Πέμπτης (22/9) μέσα από την κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε η σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής “άνοιξε” την καρδιά του και μίλησε για πρώτη φορά για τον έρωτα που έχει βρει στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). «Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσ…


Το πρωί της Πέμπτης (22/9) μέσα από την κάμερα της εκπομπής, «Πάμε Δανάη» προβλήθηκε η σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής “άνοιξε” την καρδιά του και μίλησε για πρώτη φορά για τον έρωτα που έχει βρει στα μάτια της Ιωάννας Σαρρή (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σαμπάνη

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”. Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους, είμαι ερωτευμένος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.