Καβογιάννη – Σταυροπούλου: Οι πιο απρόβλεπτες φίλες

September 21, 2023


Απρόοπτα είχαν στο πρόσφατο ταξίδι τους η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου. Την Μαρία Καβογιάννη και τη Βίκυ Σταυροπούλου τις συνδέει μία φιλία πολλών χρόνων και συνεχίζουν να είναι αχώριστες. Με το ίδιο χόμπι, τα ταξίδια. Η πρόσφατη εκδρομή τους στην Ιταλία κατέληξε με απρόοπτα, λόγω μίας φράσης της Δανάης Μπάρκα. Αλλά από την αντίδρασή τους καταλαβαίνει και πως είναι εκτός των ρόλων τους…


Απρόοπτα είχαν στο πρόσφατο ταξίδι τους η Μαρία Καβογιάννη και η Βίκυ Σταυροπούλου. 

Την Μαρία Καβογιάννη και τη Βίκυ Σταυροπούλου τις συνδέει μία φιλία πολλών χρόνων και συνεχίζουν να είναι αχώριστες. Με το ίδιο χόμπι, τα ταξίδια. Η πρόσφατη εκδρομή τους στην Ιταλία κατέληξε με απρόοπτα, λόγω μίας φράσης της Δανάης Μπάρκα. Αλλά από την αντίδρασή τους καταλαβαίνει και πως είναι εκτός των ρόλων τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.