Αυξήσεις δημοσίων υπαλλήλων: Ποιοι θα δουν έναν επιπλέον μισθό τον χρόνο

September 19, 2023


Τις αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων από την 1η Ιανουαρίου 2024 εξήγγειλε από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.Η αύξηση του εισοδήματος αποτελεί συνολική πολιτική της κυβέρνησης, στο πλαίσιο των μόνιμων παρεμβάσεων στην οικονομία πέρα από τα επιδόματα που θεωρούνται πρόσκαιρες «ενέσεις».Σε αυτό το πλαίσιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσία του στη ΔΕΘ προχώρησε στην εξαγγε…


Τις αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων από την 1η Ιανουαρίου 2024 εξήγγειλε από τη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η αύξηση του εισοδήματος αποτελεί συνολική πολιτική της κυβέρνησης, στο πλαίσιο των μόνιμων παρεμβάσεων στην οικονομία πέρα από τα επιδόματα που θεωρούνται πρόσκαιρες «ενέσεις».

Σε αυτό το πλαίσιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσία του στη ΔΕΘ προχώρησε στην εξαγγελία των αυξήσεων των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται αύξηση των αμοιβών στο Δημόσιο από 01/01/2024 κατά 10,5%.

Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν 660.000 υπάλληλοι αποκτούν έναν πρόσθετο μισθό τον χρόνο.

Παράλληλα, σε .340.000 δηλώσεις το αφορολόγητο αυξάνεται κατά 1.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.