Συγκινητικό βίντεο: Το υπέροχο ζεϊμπέκικο του 13χρονου Ανδρέα με σύνδρομο Down

September 19, 2023


Ο μικρός Αντρέας μπορεί να ήταν καλεσμένος στον γάμο αλλά έκλεψε την παράσταση από την νύφη και τον γαμπρόΟ Ανδρέας, έχει σύνδρομο Down (αναπηρία 85%) και λατρεύει το ζεϊμπέκικο.Η εικόνα του 13χρονου να χορεύει με όλη του την ψυχή σε γάμο στην Κάτω Αχαΐα, ξεσήκωσε τους καλεσμένους που τον καταχειροκρότησαν και άνοιξαν αμέτρητες σαμπάνιες, πίνοντας στην υγειά του.Δείτε το βίντεο του tempo24.news:Ο …


Ο μικρός Αντρέας μπορεί να ήταν καλεσμένος στον γάμο αλλά έκλεψε την παράσταση από την νύφη και τον γαμπρό

Ο Ανδρέας, έχει σύνδρομο Down (αναπηρία 85%) και λατρεύει το ζεϊμπέκικο.

Η εικόνα του 13χρονου να χορεύει με όλη του την ψυχή σε γάμο στην Κάτω Αχαΐα, ξεσήκωσε τους καλεσμένους που τον καταχειροκρότησαν και άνοιξαν αμέτρητες σαμπάνιες, πίνοντας στην υγειά του.

Δείτε το βίντεο του tempo24.news:

Ο Ανδρέας αποδεικνύει σε όλους μας ότι και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες όχι μόνο έχουν δικαίωμα σε αυτή την ζωή χωρίς διαχωρισμούς αλλά χορεύουν και με την ψυχή τους!

Διαβάστε επίσης:

Λιβύη: «Λίγο νωρίς δεν πήγες να βρεις τον αδερφό σου;» – Αποχαιρετούν τη 40χρονη νοσηλεύτρια

Ακρίβεια: Στα «κάγκελα» οι καταναλωτές – Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την ερχόμενη Κυριακή (24/09) στο κέντρο της Αθήνας

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.