Η Αθηνά Μαξίμου μιλά για τον Χειλάκη 16 χρόνια μετά τον γάμο τους

September 19, 2023


«Με τον Αιμίλιο δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά τηλεοπτικά. Η παγκόσμια πρώτη, ήταν στην πρώτη μας σκηνή και το ευχαριστηθήκαμε». Η Αθηνά Μαξίμου επιστρέφει τηλεοπτικά με τη σειρά «Οι Πανθέοι» και μιλά στο Queen.gr για τα κοινωνικά ταμπού, τα γυναικεία πρότυπα, αλλά και για την κατάκτηση του εαυτού της. Η Αθηνά Μαξίμου, πάντα επέλεγε ρόλους δυναμικών γυναικών να ερμηνεύσει στο θέατρο αλλά και στον κιν…


«Με τον Αιμίλιο δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά τηλεοπτικά. Η παγκόσμια πρώτη, ήταν στην πρώτη μας σκηνή και το ευχαριστηθήκαμε». Η Αθηνά Μαξίμου επιστρέφει τηλεοπτικά με τη σειρά «Οι Πανθέοι» και μιλά στο Queen.gr για τα κοινωνικά ταμπού, τα γυναικεία πρότυπα, αλλά και για την κατάκτηση του εαυτού της. 

Η Αθηνά Μαξίμου, πάντα επέλεγε ρόλους δυναμικών γυναικών να ερμηνεύσει στο θέατρο αλλά και στον κινηματογράφο και αυτή τη φορά, η μετά από χρόνια τηλεοπτική της επιστροφή με τη σειρά «Οι Πανθέοι», συνοδεύεται και από την πρωτιά της συνεργασίας της στην τηλεόραση με τον σύζυγό της Αιμίλιο Χειλάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.