Σωτήρης Κοντιζάς: Φωτογραφίζει τον γιο του μετά από καιρό

September 18, 2023


Ένα νέο στιγμιότυπο με τον γιο του μοιράστηκε ο γνωστός σεφ.Ο Σωτήρης Κοντιζάς κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν αναρτά συχνά φωτγραφίες με τα παιδιά και τη σύζυγό του στα social media, για αυτό και όταν το κάνει, τα στιγμιότυπα με τις κόρες και τον γιο του, συγκεντρώνουν πάντα τα περισσότερα likes. Πέραν τούτου, ο σεφ έχει εξαιρετική αισθητική, χιούμορ και οι αν…


Ένα νέο στιγμιότυπο με τον γιο του μοιράστηκε ο γνωστός σεφ.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν αναρτά συχνά φωτγραφίες με τα παιδιά και τη σύζυγό του στα social media, για αυτό και όταν το κάνει, τα στιγμιότυπα με τις κόρες και τον γιο του, συγκεντρώνουν πάντα τα περισσότερα likes. Πέραν τούτου, ο σεφ έχει εξαιρετική αισθητική, χιούμορ και οι αναρτήσεις του είναι έτσι και αλλιώς απολαυστικές.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.