Από το κακό στο χειρότερο! Κάποιος να τη μαζέψει! Τραϊάνα Ανανία: «Θα έκανα σeξ με την Άννα Βίσση»

September 14, 2023


Η Τραϊάνα Ανανία έπαιξε το παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια» για χάρη της εκπομπής «Breakfast@Star».Η ηθοποιός απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα, μετά το βίντεο που ανάρτησε από την Ικαρία γράφοντας πως «όλοι εδώ είναι ξενέρωτοι», ενώ κατηγόρησε και έναν ηλικιωμένο άνδρα, ότι την «έπαιρνε μάτι».Μεταξύ άλλων, μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν «με ποιον διάσημο Έλληνα ή με ποια διάσημη Ελληνίδ…


Η Τραϊάνα Ανανία έπαιξε το παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια» για χάρη της εκπομπής «Breakfast@Star».

Η ηθοποιός απάντησε στα σχόλια που δέχτηκε πρόσφατα, μετά το βίντεο που ανάρτησε από την Ικαρία γράφοντας πως «όλοι εδώ είναι ξενέρωτοι», ενώ κατηγόρησε και έναν ηλικιωμένο άνδρα, ότι την «έπαιρνε μάτι».

Μεταξύ άλλων, μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν «με ποιον διάσημο Έλληνα ή με ποια διάσημη Ελληνίδα θα έκανες σeξ;». Τότε η ίδια απάντησε «με την Άννα Βίσση».

Όσο για το σχόλιο που εισέπραξε και την ενόχλησε περισσότερο από όλα μετά το βίντεο από την Ικαρία, ήταν όπως είπε ότι «ανέβασα το περιστατικό με τον 89χρονο για να πάρω likes και το είπε κοπέλα που είναι απλό την Ικαρία με επιχειρήσεις, 25 χρονών».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν έφυγα από το νησί γιατί δεν έβρισκα καράβι να γυρίσω με το αυτοκίνητό μου, θα έπρεπε να πάω Μύκονο να μείνω, που δεν θα έβρισκα ούτε εκεί να μείνω».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.