Μεγκ Ράιαν: Η αξέχαστη σκηνή του οpγασμού της σε ταινία – Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της όταν την είδαν [BINTEO]

September 14, 2023


Τα παιδιά της Μεγκ Ράιαν νιώθουν ντροπή για τη διάσημη κινηματογραφική σκηνή του οpγασμού της στην ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».«Είναι αστείο, ο γιος μου μόλις μου τηλεφώνησε σήμερα το πρωί επειδή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μένει σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Katz’s Deli [όπου γυρίστηκε η σκηνή]. Ήταν και η κόρη μου εδώ και τους είχα σε ανοιχτή ακρόαση. Μου φώναζ…


Τα παιδιά της Μεγκ Ράιαν νιώθουν ντροπή για τη διάσημη κινηματογραφική σκηνή του οpγασμού της στην ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».

«Είναι αστείο, ο γιος μου μόλις μου τηλεφώνησε σήμερα το πρωί επειδή βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και μένει σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Katz’s Deli [όπου γυρίστηκε η σκηνή]. Ήταν και η κόρη μου εδώ και τους είχα σε ανοιχτή ακρόαση. Μου φώναζαν “Μαμά, αυτό είναι ένα μοναδικό είδος ντροπής που νιώθουμε. Ο γιος μου μου είπε ότι στο Katz’s υπάρχει μία φωτογραφία μου στο τραπέζι που γυρίστηκε η σκηνή» δήλωσε αρχικά η Ράιαν.

Το 2018, ο γιος, τον οποίο η Ράιαν απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Ντένις Κουέιντ, εξέφρασε ότι έχει ανάμεικτα συναισθήματα για τον ρόλο της μητέρας του στην ταινία, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι δεν την είχε δει μέχρι την ενηλικίωσή του. «Είδα το When Harry Met Sally για πρώτη φορά πρόσφατα» είχε πει.

«Την είδα επειδή έκανα μια ρομαντική κομεντί, και αυτό είναι μια ρομαντική κομεντί. Μετά έκλαιγα για πολλή ώρα, γιατί ήμουν τόσο περήφανος για εκείνη, και αμέσως της τηλεφώνησα και της είπα: “Λυπάμαι πολύ που έχασα αυτή την ταινία”. Εκείνη μου απάντησε: “Την έχω δει περίπου μία φορά”» είπε τέλος, ο γιος της Μεγκ Ράιαν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.