Επιτέλους τη μάθαμε, η συνταγή για την κρύα Μακαρονοσαλάτα των Goody’s που λάτρευαν όλοι

September 14, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δοκίμασε με λίγα μόλις και εύκολα υλικά να φτιάξεις από το σπίτι σου τη θρυλική Μακαρονοσαλάτα των Goody’s και δε θα χάσεις!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Μακαρονοσαλάτα των Goody’s από το Salad Bar ήταν σίγουρα από τις αγαπημένες πολλών ανθρώπων. Μπορεί να είχε αρκετές θερμίδες λόγω των ζυμαρικών, της …




Δοκίμασε με λίγα μόλις και εύκολα υλικά να φτιάξεις από το σπίτι σου τη θρυλική Μακαρονοσαλάτα των Goody’s και δε θα χάσεις!



Η Μακαρονοσαλάτα των Goody’s από το Salad Bar ήταν σίγουρα από τις αγαπημένες πολλών ανθρώπων. Μπορεί να είχε αρκετές θερμίδες λόγω των ζυμαρικών, της ροζ σάλτσας και του καλαμποκιού αλλά γινόταν ανάρπαστη.

Υλικά 



-500γρ. κοντά ζυμαρικά (φαρφάλες, πένες, κοφτά κ.α.)
-170-200γρ. καλαμπόκι
-1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
-1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές φέτες
-1 φλιτζ. μαγιονέζα
-3 κ.σ. κέτσαπ
-⅓ κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
-⅓ κ.γ. πιπέρι καγιέν
-αλάτι

Εκτέλεση



Όσο βράζουν τα ζυμαρικά μας σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας, ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά. Μόλις βράσουν τα ζυμαρικά μας προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά. Η Μακαρονοσαλάτα τρώγεται τόσο ζεστή όσο και κρύα.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.