Ο Χαλκιάς για το Maestro – «Κάποιοι ενοχλήθηκαν, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό»

September 13, 2023


Ο Ορέστης Χαλκιάς ξεχώρισε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τον ρόλο του Αντώνη, τον οποίο ενσάρκωσε στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τον νεαρό ηθοποιό συνάντησε ο ρεπόρτερ Στέλιος Δρουμαλιάς για λογαριασμό του Breakfast@Star, όπου μίλησε για τον νέο κύκλο γυρισμάτων και τις αντιδράσεις απέναντί του.«Μου αρέσει που με αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο, δίνω κι εγώ πίσω χαρά. Ε…


Ο Ορέστης Χαλκιάς ξεχώρισε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν μέσα από τον ρόλο του Αντώνη, τον οποίο ενσάρκωσε στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Τον νεαρό ηθοποιό συνάντησε ο ρεπόρτερ Στέλιος Δρουμαλιάς για λογαριασμό του Breakfast@Star, όπου μίλησε για τον νέο κύκλο γυρισμάτων και τις αντιδράσεις απέναντί του.

«Μου αρέσει που με αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο, δίνω κι εγώ πίσω χαρά. Ελπίζω να δίνουμε μόνο χαρά, αυτή είναι η δουλειά μας», δηλώνει αρχικά ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Έχουμε ολοκληρώσει ήδη τα πρώτα 4 επεισόδια, τα 2 μάλιστα είναι τελείως έτοιμα και από άποψη μοντάζ. Δεν είναι ότι καθυστέρησαν τα γυρίσματα στους Παξούς αλλά επιλέχθηκε μία συγκεκριμένη περίοδος, γιατί περίμεναν να χαλαρώσει το νησί από τους τουρίστες. Λογικά τέλος Σεπτεμβρίου ξεκινάμε το δεύτερο μισό των γυρισμάτων», αναφέρει στη συνέχεια.

«Σίγουρα όποιες σκηνές είχαν να κάνουν με τη βία του Χαράλαμπου προς τον Σπύρο, όπως όταν τον βρήκα αιμόφυρτο στο δάσος να πλένεται σε μία βρύση, ήταν πολύ δύσκολες και σωματικά και ψυχικά», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Ορέστης Χαλκιάς.

«Έχω ακούσει διάφορα για μένα χωρίς να με ξέρουν. Προφανώς δυσκολεύει κάποιους όταν κάποιος εμφανίζεται. Εγώ κάνω 12 χρόνια αυτή τη δουλειά, έτυχε να με μάθει ο κόσμος παραπάνω μέσα από το Maestro. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.

Κάποιοι μπορεί να με χαρακτηρίσουν με την αρνητική έννοια «ψώνιο». Εγώ είμαι τρελό ψώνιο, εννοείται, αλλά όχι απέναντι στους ανθρώπους. Πάντα λειτουργώ ομαδικά», τονίζει σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο Ορέστης Χαλκιάς, ενώ αποκαλύπτει ότι δέχεται μηνύματα αγάπης από τηλεθεατές της σειράς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.