Ντέμης Νικολαΐδης – Σε τρυφερά τετ α τετ με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα στην Τήνο

September 11, 2023


Ένα αποκλειστικό βίντεο του Ντέμη Νικολαΐδη με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νικολαΐδου εξασφάλισε Το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας.Όπως θα δεις στο απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η αγαπημένη του που εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ένδυσης, απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Τήνο και μοιάζουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, το ζευγάρι π…


Ένα αποκλειστικό βίντεο του Ντέμη Νικολαΐδη με τη σύντροφό του Αλεξάνδρα Νικολαΐδου εξασφάλισε Το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας.

Όπως θα δεις στο απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Ντέμης Νικολαΐδης και η αγαπημένη του που εργάζεται σε μεγάλη εταιρεία ένδυσης, απόλαυσαν τις διακοπές τους στην Τήνο και μοιάζουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα, το ζευγάρι που είναι μαζί από τα τέλη του 2022, ήταν αρκετά διαχυτικό μεταξύ του.

Τόσο ο Ντέμης Νικολαΐδης και η σύντροφός του προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή, γι΄ αυτό και οι φορές που τους έχουμε δει μαζί είναι ελάχιστες.

Δες το απόσπασμα παρακάτω:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.