Μέση «δαχτυλίδι», πόδια 2 μέτρα, πλάτη για βραβείο: Η Βίκυ Καγιά με το φόρεμα που «έγραψε» ιστορία – και δικαίως

September 11, 2023


Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές.Από τότε που έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ως μοντέλο και ύστερα ως παρουσιάστρια, η Βίκυ Καγιά δεν έχει σταματήσει να μας εντυπωσιάζει τόσο με το στιλ της όσο και με την ομορφιά της. Έτσι σήμερα, γυρίζουμε τον χρόνο κάπ…


Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση η παρουσιάστρια εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές.

Από τότε που έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα ως μοντέλο και ύστερα ως παρουσιάστρια, η Βίκυ Καγιά δεν έχει σταματήσει να μας εντυπωσιάζει τόσο με το στιλ της όσο και με την ομορφιά της. Έτσι σήμερα, γυρίζουμε τον χρόνο κάποια χρόνια πίσω και θυμόμαστε μία από τις δημόσιες εμφανίσεις της παρουσιάστριας που -χωρίς αμφιβολία-, μας έχει μείνει αξέχαστη.

Συγκεκριμένα, το μακρινό 2008, η Βίκυ Καγιά είχε εμφανιστεί στην επίσημη προβολή της ταινίας “Ο κ.Κανένας” φορώντας ένα απίστευτα σeξι φόρεμα. Ειδικότερα, για εκείνη τη βραδιά, η παρουσιάστρια είχε επιλέξει να φορέσει ένα mini, μαύρο φόρεμα το οποίο άφηνε ακάλυπτη όλη της την πλάτη. Η ίδια είχε συνδυάσει μάλιστα το φόρεμα αυτό με ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ είχε πιάσει ψηλά τα ξανθά της μαλλιά τονίζοντας ακόμη περισσότερο την υπέροχη πλάτη της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.