”Δεν θέλω να τον κοιτάζει καμία” – Τρελά ερωτευμένη η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά

September 11, 2022


Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ερωτευμένα και αναλλοίωτα στο χρόνο ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους χρόνο με το χρόνο όχι απλά δεν ταλαντεύεται αλλά γίνεται ακόμα πιο ισχυρή αφού όπως παραδέχθηκε και η ίδια στη Ναταλία Γερμανού, η αγάπη τους είναι τρομακτική, και δε θέλει να τον πλησιάζει καμία άλλη γυναίκα.Δεν είναι απλά σύντροφοι στη ζωή, αλλά κ…


Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ερωτευμένα και αναλλοίωτα στο χρόνο ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η σχέση τους χρόνο με το χρόνο όχι απλά δεν ταλαντεύεται αλλά γίνεται ακόμα πιο ισχυρή αφού όπως παραδέχθηκε και η ίδια στη Ναταλία Γερμανού, η αγάπη τους είναι τρομακτική, και δε θέλει να τον πλησιάζει καμία άλλη γυναίκα.

Δεν είναι απλά σύντροφοι στη ζωή, αλλά και δυο εξαιρετικοί συνεργάτες που καταφέρνουν να εξισορροπούν την προσωπική τους ζωή με την επαγγελματική. Έχουν κάνει μαζί κοινή περιοδεία ενώ πριν από λίγο καιρό ο Σχοινάς έβγαλε νέο τραγούδι αποκλειστικά για εκείνη!

Όσα είπε η Γαρμπή για την φλογερή σχέση τους με τον Σχοινά

«Είναι ο πιο σοβαρός καλλιτέχνης που έχω γνωρίσει, ήθελε στο ξεκίνημα του Δημήτρη να μην βγει στην Τεχνόπολη για να μελετήσει και να είναι έτοιμος. Το παιδί είναι Καιτούλα τι να μελετήσει; Βγήκε το παιδί τρέμοντας αλλά βγήκε, πήρε το βάπτισμα και από εκεί και πέρα ήταν όλα πιο εύκολα».

«Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει» είπε, γελώντας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.