Συγκινημένος ο Αθερίδης με τη γαμοβάφτιση της οικογένειας του – Το μήνυμα για την κόρη και τον εγγονό του

September 11, 2022


Τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια του Θοδωρή Αθερίδη έζησε πολύ ιδιαίτερες και ευτυχισμένες στιγμές με το γάμο της κόρης του και την παράλληλη βάφτιση του εγγονού του. Ο ηθοποιός βρέθηκε το πλάι της Φωτεινής από νωρίς μαζί με την μητέρα της και την πρώην σύζυγό του. Η διοργάνωση ήταν ξεχωριστή, αφού έμοιαζε με ένα μεγάλο πάρτι για όλους, όσοι αγαπάνε το ζευγάρι και το παιδάκι τους. Ο Θοδωρής από …


Τις τελευταίες ημέρες η οικογένεια του Θοδωρή Αθερίδη έζησε πολύ ιδιαίτερες και ευτυχισμένες στιγμές με το γάμο της κόρης του και την παράλληλη βάφτιση του εγγονού του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε το πλάι της Φωτεινής από νωρίς μαζί με την μητέρα της και την πρώην σύζυγό του. Η διοργάνωση ήταν ξεχωριστή, αφού έμοιαζε με ένα μεγάλο πάρτι για όλους, όσοι αγαπάνε το ζευγάρι και το παιδάκι τους. Ο Θοδωρής από την πλευρά του ένιωθε συγκινημένος και απίστευτα ευτυχισμένος και αυτό επιβεβαιώθηκε από ένα post, που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Αθερίδη για το γάμο της κόρης του και την βάφτιση του εγγονού του

«Αν δεν παντρέψεις κόρη και δεν βαφτίσεις εγγονό δεν ξέρεις τι θα πει ζωή…».

Βάφτιση εγγονού Αθερίδη
Instagram – atheridis_thodoris_official
Αθερίδης γάμος κόρης
Instagram – atheridis_thodoris_official

Η επιθυμία της κόρης του για δεύτερο παιδάκι

Στο Πάμε Δανάη βρέθηκε καλεσμένη η Φωτεινή Αθερίδου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως άλλαξε η ζωή της μετά τον ερχομό του γιού της.

Η ηθοποιός στην ερώτηση αν θα έκανε δεύτερο παιδί απάντησε: «Δεύτερο παιδί ε; Ναι θα το ξανά έκανα, Θέλω πολύ ένα δεύτερο παιδί αλλά τώρα θέλω να δουλεύω. Επειδή είμαι μοναχοπαίδι, ξέρεις θέλω πολλά παιδιά.».

Όσο για το πως πήρε την απόφαση να κάνει το πρώτο της παιδί, η Φωτεινή Αθερίδου, εξομολογήθηκε: «Αναπάντεχα ήρθε, δεν το οργάνωσα, ήρθε ξαφνικά στη ζωή μου.».

Τέλος για το πόσο έχει αλλάξει η ζωή της πριν και μετά τον ερχομό του παιδιού της είπε: «Καμία σχέση αλλά με την καλή έννοια, Πως ήμουν; Τίποτα από αυτά.».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.