«Δεν νομίζω ότι μπορεί…» – Οι δηλώσεις του Περρή για το τηλεοπτικό διαζύγιο Σκορδά & Λιάγκα

September 11, 2022


O Βαγγέλης Περρής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ”Καλύτερα δε γίνεται” το Σάββατο 10/9 και ανάμεσα στο όσα δήλωσε για την ηχηρή του μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 σε άλλο κανάλι, σχολίασε και το τηλεοπτικό διαζύγιο Σκορδά και Λιάγκα.Ο έμπειρος δημοσιογράφος, οποίος είχε συνεργαστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα θεώρηση την αποχώρηση της πρώτη αναπόφευκτη. Παρ’ όλα αυτ…


O Βαγγέλης Περρής παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή ”Καλύτερα δε γίνεται” το Σάββατο 10/9 και ανάμεσα στο όσα δήλωσε για την ηχηρή του μεταγραφή από τον ΑΝΤ1 σε άλλο κανάλι, σχολίασε και το τηλεοπτικό διαζύγιο Σκορδά και Λιάγκα.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, οποίος είχε συνεργαστεί με πολύ μεγάλη επιτυχία με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα θεώρηση την αποχώρηση της πρώτη αναπόφευκτη. Παρ’ όλα αυτά στεναχωρήθηκε με την ιστορική αυτή αλλαγή, μιας και κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τα δάκρυα του την ώρα της ανακοίνωσης, πως η Φαίης αποχαιρετά τον ΑΝΤ1.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή για το τηλεοπτικό διαζύγιο Φαίης Σκορδά και Γιώργου Λιάγκα

«Εκ των πραγμάτων ήταν αναπόφευκτο το τηλεοπτικό διαζύγιο της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. Δηλαδή δεν φαντάζομαι ότι κανείς με ευκολία αφήνει μια σιγουριά για να μπει σε μια περιπέτεια. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς να προβλέψει παρόλο που ήδη έχουν εμφανιστεί πολλές Κασσάνδρες που προβλέπουν καταστροφές, εξαφανίσεις και αλλαγές…

Θα δείξει, όπως μάθαμε από πέρσι, γιατί αλλιώς ξεκινούν τα πράγματα και αλλιώς καταλήγουν. Είμαι σίγουρος ότι οι τίτλοι των εκπομπών δεν λένε τίποτα. Υπάρχουν ευφυέστατοι τίτλοι που οι εκπομπές εξαφανίστηκαν και πολύ συνηθισμένοι που έκαναν επιτυχία».

«Για μένα το OPEN δεν είναι νέα τηλεοπτική στέγη, είναι εξοχικό! Δηλαδή εγώ παραμένω στον ΑΝΤ1, συνεχίζω να συνεργάζομαι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ταυτόχρονα είχα μια ιδέα που την έδωσα, άρεσε και είμαι ένα εργαλείο της».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.