Εκτός πλατό για λίγο η Δούκισσα Νομικού – Ποζάρει με το αγαλματένιο κορμί της δίπλα στη θάλασσα

September 11, 2022


Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να διανύει μια περίοδο με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω της συμμετοχής της ως παρουσιάστρια στο Πρωινό, ωστόσο στον ελεύθερο της χρόνο βρίσκει τον τρόπο να ξεφεύγει από την καθημερινότητα. Και επειδή το καλοκαίρι της πάει πολύ, συνεχίζει τα μπάνια της παρά την έλευση του Σεπτέμβρη και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να πάει στην παραλία δείχνοντας το υπέροχο κορμί τη…


Μπορεί η Δούκισσα Νομικού να διανύει μια περίοδο με πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω της συμμετοχής της ως παρουσιάστρια στο Πρωινό, ωστόσο στον ελεύθερο της χρόνο βρίσκει τον τρόπο να ξεφεύγει από την καθημερινότητα. Και επειδή το καλοκαίρι της πάει πολύ, συνεχίζει τα μπάνια της παρά την έλευση του Σεπτέμβρη και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να πάει στην παραλία δείχνοντας το υπέροχο κορμί της.

Τα συναισθήματα μέχρι στιγμής είναι ανάμεικτα για την παρουσία της στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αφού υπάρχουν εκείνοι που την βρίσκουν καλύτερη από την Φαίη Σκορδά, αλλά και εκείνοι που την βρίσκουν ”άχρωμη” ακόμα και τις καταλογίζουν μερίδιο ευθύνης για τα χαμηλά νούμερα. Έχουν το χρόνο μπροστά τους πάντως να βρουν χημεία.

Το αλαβάστρινο κορμί της Δούκισσας Νομικού

Ξαπλωμένη σαν γοργόνα δίπλα στο νερό απόλαυσε τα πρώτα μπάνια του Σεπτέμβρη, αποδεικνύοντας στους followers της ότι έχει ένα από τα καλύτερα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Η Δούκισσα Νομικού με μαγιό στην παραλία

Με αυτό το σούπερ κόλπο παραμένει σταθερή στα 55 κιλά

Μπορεί να είναι μαμά δύο παιδιών, ωστόσο η Δούκισσα Νομικού διατηρείται άψογα στην σιλουέτα της και διαθέτει αναντίρρητα ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ (δείτε εδώ μια φοβερή ολόσωμη φωτογραφία της). Η όμορφη παρουσιάστρια μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή The 2night Show και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για το πώς διατηρεί σε τόσο καλή φόρμα το κορμί της.

«Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά.

Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.