Θυμάστε τον Άνθρωπο-Κούκλα που έχει ξοδέψει €500.000 σε 58 Εγχειρήσεις; Δείτε ΠΩΣ ήταν ΠΡΙΝ τις Πλαστικές και θα πάθετε ΣΟΚ!

September 11, 2017Μεγαλώνοντας στη Βραζιλία, ο Rodrigo Alves είχε μια αρκετά φυσιολογική παιδική ηλικία, αλλά η ενήλικη ζωή του δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.Παρακολουθώντας τις ταινίες Disney ως παιδί, συνεχώς έβρισκε…


Μεγαλώνοντας στη Βραζιλία, ο Rodrigo Alves είχε μια αρκετά φυσιολογική παιδική ηλικία, αλλά η ενήλικη ζωή του δεν συγκρίνεται με καμία άλλη.

Παρακολουθώντας τις ταινίες Disney ως παιδί, συνεχώς έβρισκε τον εαυτό του να ταυτίζεται με τους πρίγκιπες. Υπήρχε ένα μόνο πρόβλημα. Κατά τη γνώμη του, δεν έμοιαζε καθόλου με πρίγκιπας. Πήρε τα πράγματα στα χέρια του και αποφάσισε να το διορθώσει αυτό.

Μετά από πάνω από μισό εκατομμύριο δολάρια, 58 χειρουργικές επεμβάσεις, και 17 χρόνια αργότερα, αισθάνεται τελικά σαν να έχει το σώμα που προοριζόταν από πάντα να έχει.
Αλλά πώς έμοιαζε πραγματικά όμως πριν από όλα αυτά;

Όταν η Mattell έβγαλε για πρώτη φορά την κούκλα Ken το 1961, την έκανε για να είναι ο φανταστικός φίλος της Barbie.

Οι περισσότεροι άνθρωποι, βλέπουν την κούκλα του Ken ως μια απλή κούκλα. Είναι απλώς ένα παιχνίδι.

Αλλά ο Rodrigo Alves, δεν τη βλέπει έτσι. Αντιθέτως, βλέπει αυτό που πάντα ήθελε να γίνει. Αυτός είναι ο στόχος που έθεσε να πραγματοποιήσει. Να γίνει ο ίδιος μια ζωντανή κούκλα Ken.

Ο Alves πιστεύει ότι γεννήθηκε σε λάθος σώμα και φρόντισε να το διορθώσει.

Το αποτέλεσμα μπορεί να φαίνεται λίγο αφύσικο σε μερικούς, αλλά ο Alves τελικά αισθάνεται ότι η εξωτερική του εμφάνιση ταιριάζει με το πώς αισθάνεται μέσα του.

«Τραβάω την προσοχή λόγω της τεχνητής μου εμφάνισης», λέει, «αλλά τελικά αγαπώ τον εαυτό μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα».

Προφανώς, η τρέχουσα εμφάνιση του Alves δεν έγινε σε μια νύχτα.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Η εμφάνισή του είναι αποτέλεσμα πολλών χειρουργικών επεμβάσεων. Στην πραγματικότητα ήταν συνολικά 58, μέσα σε 17 χρόνια.

Έχει ξοδέψει 588,00 δολάρια σε διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις και σχεδόν σε όλα τα μέρη του σώματός του – από εμφυτεύματα τριχών στο τριχωτό της κεφαλής, μέχρι γεμίσματα στα χέρια του, και ψεύτικους κοιλιακούς στην κοιλιά του.

Τα αποτελέσματα είναι δραματικά, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με την ευτυχία που ο Alves αισθάνεται ως αποτέλεσμα.

«Οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι είμαι τρελός», λέει. «Δεν είμαι. Είχα ψυχολογική βοήθεια. Γεννήθηκα σε λάθος σώμα».

Αγαπά επίσης τον τρόπο που τα ρούχα ταιριάζουν στο νέο του σώμα. «Πάντα αγαπούσα τη μόδα», εξηγεί, «αλλά δεν ήμουν ποτέ σε θέση να χωρέσω σε ένα έξυπνο blazer ή κοστούμι επειδή το σώμα μου δεν ήταν συμμετρικό». Αυτό έχει αλλάξει τώρα.

Λοιπόν, τι έκανε τον Alves να πάρει το δρόμο για την αλλαγή της εμφάνισής του;

Ο Alves γνώριζε από νεαρή ηλικία ότι είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα. Αλλά πώς έμοιαζε σαν παιδί;

Πρόσφατα, μοιράστηκε φωτογραφίες από την παιδική και νεαρή του ηλικία.

Όπως μπορείτε να δείτε, ήταν ένα πολύ χαριτωμένο παιδί.

Στο σχολείο, τον είχαν εκφοβίσει άσχημα για την εμφάνισή του. Μια μέρα, είχαν σπρώξει το πρόσωπό του σε μια τουαλέτα, επειδή η μύτη του ήταν τόσο φαρδιά.

Ο Alves μεγάλωσε βλέποντας ταινίες της Disney και συχνά έβρισκε τον εαυτό του να επιθυμεί να μοιάζει όλο και περισσότερο με τους πρίγκιπες της Disney.

Όταν μεγάλωσε, ξεκίνησε το ταξίδι του στο να κάνει την εξωτερική του εμφάνιση να ταιριάξει με τις εσωτερικές του επιθυμίες.

Ο Alves έκανε την πρώτη του χειρουργική επέμβαση στην ηλικία των 17 ετών, αφού διαγνώστηκε με γυναικομαστία (μεγέθυνση του ιστού του αρσενικού μαστού).

Έκανε μια επέμβαση για να απομακρύνει τον υπερβολικό ιστό και γνώριζε ότι αυτό, θα ήταν η αρχή ενός μακρινού ταξιδιού για να ανακαλύψει τον εαυτό του.

Άρχισε να κάνει ολοένα και περισσότερες πλαστικές χειρουργικές, όταν ήταν μακριά στο κολέγιο.

Αρχικά, έβρισκε τον πιο ακριβό πλαστικό χειρουργό στην περιοχή του για να τον χειρουργήσει. Ως αποτέλεσμα, έμαθε ένα σημαντικό (και ακριβό) μάθημα.

«Αυτό μου έμαθε ότι το ακριβό δεν σημαίνει καλή ποιότητα και ότι αυτό που κάνει έναν καλό χειρούργο είναι η πρακτική», λέει.

Όταν ξεκίνησαν οι χειρουργικές επεμβάσεις, η οικογένεια του Alves ανησύχησε.

Όταν πέταξε για το σπίτι του στη Βραζιλία, αφού είχε ήδη κάνει πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, η οικογένειά του αρχικά σοκαρίστηκε όταν είδε τη μεταμόρφωσή του.

Τον ενθάρρυναν να δει έναν ψυχολόγο. Ο Alves παρακολούθησε θεραπεία για ένα χρόνο και διαγνώστηκε με σωματική δυσμορφική διαταραχή. Αυτή είναι μια διαταραχή άγχους που προκαλείται στους ανθρώπους που βλέπουν ελαττώματα στην εμφάνισή τους.

Αυτές οι εικόνες δείχνουν πώς ήταν το σώμα του Alves, πριν το φτιάξει όπως είναι σήμερα.

Μετά από 16 χειρουργικές επεμβάσεις λιποαναρρόφησης, ωστόσο, το σημερινό του σώμα είναι σχεδόν αγνώριστο.

Πρόσφατα έμαθε, ότι το σώμα του είναι σχεδόν ανίκανο να διαχειριστεί άλλες χειρουργικές επεμβάσεις λιποαναρρόφησης. «Εσωτερικά, το σώμα μου είναι γεμάτο με ιστούς ουλών», ανέφερε.

Δεδομένου ότι η λιποαναρρόφηση δεν είναι πλέον επιλογή, ο Alves έχει ένα νέο σχέδιο για να συνεχίσει τη μεταμόρφωσή του…

Για πρώτη φορά στη ζωή του, ο Alves επιλέγει να αλλάξει το σώμα του μέσω διατροφής και άσκησης και όχι με πλαστική χειρουργική.

Έχει επίσης γίνει επίσημος πρεσβευτής στο θέμα της σωματικής εικόνας και της πλαστικής χειρουργικής.

Σε συνεργασία με την Αισθητική Ακαδημία των ΗΠΑ, ο Alves μίλησε ανοιχτά για τα ταμπού που σχετίζονται με την πλαστική χειρουργική, με την ελπίδα να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που υποφέρουν από σωματική δυσμορφική διαταραχή.

Αν και κάποιοι μπορεί να βρίσκουν την εμφάνισή του ανάρμοστη, αυτό που είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε, είναι πόσο χαρούμενος είναι ο Alves με την εμφάνισή του τώρα. Ελπίζουμε ότι το νέο του πλάνο για τη διατήρηση της υγείας του, να του προσφέρει πολλά ακόμα χρόνια ευτυχίας! Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη του Alves εδώ:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.