Ο Μαρκ Άντονι απέκτησε αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας» – Το συγκινητικό του μήνυμα

September 9, 2023


H παγκόσμιας φήμης Λεωφόρος της Δόξας, «Walk of Fame» του Χόλιγουντ απέκτησε επίσημα ένα ακόμη θρυλικό αστέρι…τον Μάρκ ‘ΑντονιΟ διάσημος μουσικός, τραγουδιστής και παραγωγός, βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια έχοντας στο πλάι του την σύζυγό του Νάντια Φερέιρα (Nadia Ferreira) και τους δύο γιους του Ράιαν και Κρίστιαν τους οποίους έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Νταγιανάρα Τόρες (Dayanara Torre…


H παγκόσμιας φήμης Λεωφόρος της Δόξας, «Walk of Fame» του Χόλιγουντ απέκτησε επίσημα ένα ακόμη θρυλικό αστέρι…τον Μάρκ ‘Αντονι

Ο διάσημος μουσικός, τραγουδιστής και παραγωγός, βρέθηκε στα αποκαλυπτήρια έχοντας στο πλάι του την σύζυγό του Νάντια Φερέιρα (Nadia Ferreira) και τους δύο γιους του Ράιαν και Κρίστιαν τους οποίους έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, Νταγιανάρα Τόρες (Dayanara Torres).

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα, τα μωρά μου που δεν είναι πια μωρά, το μωρό μου, τους όμορφους φίλους μου, τη γυναίκα μου, την ομάδα μου. Και τους ανθρώπους που σε καθημερινή βάση με κάνουν τον άνθρωπο που είμαι», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκ ‘Αντονι στην ομιλία του.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο τραγουδιστής έλαβε το αστέρι με αριθμό 2.762 στη διεύθυνση 6284 Hollywood Blvd κοντά στην ιστορική διασταύρωση Χόλιγουντ και Βάιν.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.