Γωγώ Καρτσάνα: Κάνει αγώνα για τους συγχωριανούς της στην Καρδίτσα

September 9, 2023


Κακοκαιρία Daniel: Με συνεχή ποσταρίσματα στα social media η ηθοποιός Γωγώ Καρτσάνα η οποία είδε το σπίτι της στον Βλοχό Καρδίτσας να βουλιάζει από την πλημμύρα στην περιοχή, προσπαθεί να βοηθήσει τους συγχωριανούς της. Η πρωταγωνίστρια της σειράς Η παραλία η οποία προ ημερών είδε το σπίτι της να βυθίζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Καρδίτσας, παρά την απόγνωσή της, κάνει ό,τ…


Κακοκαιρία Daniel: Με συνεχή ποσταρίσματα στα social media η ηθοποιός Γωγώ Καρτσάνα η οποία είδε το σπίτι της στον Βλοχό Καρδίτσας να βουλιάζει από την πλημμύρα στην περιοχή, προσπαθεί να βοηθήσει τους συγχωριανούς της. 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Η παραλία η οποία προ ημερών είδε το σπίτι της να βυθίζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Καρδίτσας, παρά την απόγνωσή της, κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν εγκλωβιστεί εκεί και περιμένουν υπομονετικά να υποχωρήσει η στάθμη του νερού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.