Η καλλονή κόρη της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και τα posts μαζί της

September 9, 2023


Το σπάνιο χθεσινό κλικ μαμάς και κόρης αφενός έδειξε την μεγάλη τους ομοιότητα, αφετέρου την ίδια αίσθηση κομψότητας. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η μοναχοκόρη της Αντιγόνη βρέθηκαν στην παρουσίαση της νέας ταινίας του Woody Allen στην Αθήνα. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σπάνια μιλά για την προσωπική της ζωή και ακόμη σπανιότερα την εκθέτει δημόσια. Είτε με εμφανίσεις, είτε με αναρτήσεις της στα social me…


Το σπάνιο χθεσινό κλικ μαμάς και κόρης αφενός έδειξε την μεγάλη τους ομοιότητα, αφετέρου την ίδια αίσθηση κομψότητας. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η μοναχοκόρη της Αντιγόνη βρέθηκαν στην παρουσίαση της νέας ταινίας του Woody Allen στην Αθήνα. 

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη σπάνια μιλά για την προσωπική της ζωή και ακόμη σπανιότερα την εκθέτει δημόσια. Είτε με εμφανίσεις, είτε με αναρτήσεις της στα social media. Τα posts αλλά και όσες φορές φωτογραφήθηκε με την κόρη της μας αποκάλυψαν τα κοινά τους στοιχεία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.