Ρηνιώ και Ουρανία Ξυλούρη – Η κόρη και η σύζυγoς του ερμηνευτή σε μια σπάνια εμφάνιση

September 9, 2023


Τη σκηνή του Ηρωδείου σε ρεμπέτικο πάλκο μετέτρεψε ο Σταύρος Ξαρχάκος.Ο Σταύρος Ξαρχάκος -μαζί με 20 ακόμα μουσικούς, τραγουδιστές και ψάλτες- μας μετέφερε τη συγκίνηση, τον διονυσιασμό, το φως, αλλά και τα γοητευτικά σκοτάδια των ορχηστρικών και των τραγουδιών του εμβληματικού αυτού έργου που φέτος κλείνει σαράντα (40) χρόνια από τότε που ρίζωσε στις καρδιές μας.   Σε αυτή την μαγι…


Τη σκηνή του Ηρωδείου σε ρεμπέτικο πάλκο μετέτρεψε ο Σταύρος Ξαρχάκος.Ο Σταύρος Ξαρχάκος -μαζί με 20 ακόμα μουσικούς, τραγουδιστές και ψάλτες- μας μετέφερε τη συγκίνηση, τον διονυσιασμό, το φως, αλλά και τα γοητευτικά σκοτάδια των ορχηστρικών και των τραγουδιών του εμβληματικού αυτού έργου που φέτος κλείνει σαράντα (40) χρόνια από τότε που ρίζωσε στις καρδιές μας.

 

 

  • Σαράντα χρόνια πριν, παρά τις επιθυμίες εταιρειών, επέλεξε να βρει φωνές που να ταιριάζουν σ´ αυτό που ονειρεύτηκε, φωνές με βίωμα και ιδιαίτερο χρώμα.

 

Σε αυτή την μαγική βραδιά ο κόσμος ένιωσε ξανά αυτό το απίθανο συναίσθημα που κάθε φορά αισθάνεται όταν βρίσκεται κοντά του.Αυτή τη φορά όμως το «παρών» στη συναυλία έδωσαν η γυναίκα και η κόρη του Νίκου Ξυλούρη, Ρηνιώ και Ουρανία Μελαμπιανάκη Ξυλούρη σε μια σπάνια εμφάνιση.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.