Η στιγμή που το BBC διακόπτει το πρόγραμμά του για να ανακοινώσει τα νέα για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ

September 9, 2022


Tη ροή του προγράμματός άλλαξε το BBC, του περνώντας σε συνεχή ροή ειδήσεων, όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι η βασίλισσα Ελισάβετ «βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση και οι γιατροί ανησυχούν για την υγεία της». Δείτε τη στιγμή που το BBC διακόπτει το πρόγραμμά του και μεταδίδει την είδηση για την Βρετανίδα μονάρχη:Here is how BBC One interrupted programming to report on The Queen’s he…


Tη ροή του προγράμματός άλλαξε το BBC, του περνώντας σε συνεχή ροή ειδήσεων, όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι η βασίλισσα Ελισάβετ «βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση και οι γιατροί ανησυχούν για την υγεία της».

 

Δείτε τη στιγμή που το BBC διακόπτει το πρόγραμμά του και μεταδίδει την είδηση για την Βρετανίδα μονάρχη:

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.