Η Pippa Middleton έγινε 40 και το κορμί της είναι απίθανο

September 7, 2023


Αυτή τη σιλουέτα έχει η Pippa, 40 ετών σήμερα μετά τον ερχομό τριών παιδιών, του 4χρονου Arthur, της 2χρονης Grace και της ενός έτους Rose.Μετά τα δικά της 40α γενέθλια την περασμένη χρονιά, η Kate Middleton γιορτάζει την μικρή της αδερφή Pippa Middleton που γίνεται σήμερα- 6 Σεπτεμβρίου 2023- 40 ετών. Η Pippa γιορτάζει εκτός Βρετανίας κάνοντας διακοπές στην Ιταλία.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.g…


Αυτή τη σιλουέτα έχει η Pippa, 40 ετών σήμερα μετά τον ερχομό τριών παιδιών, του 4χρονου Arthur, της 2χρονης Grace και της ενός έτους Rose.

Μετά τα δικά της 40α γενέθλια την περασμένη χρονιά, η Kate Middleton γιορτάζει την μικρή της αδερφή Pippa Middleton που γίνεται σήμερα- 6 Σεπτεμβρίου 2023- 40 ετών. Η Pippa γιορτάζει εκτός Βρετανίας κάνοντας διακοπές στην Ιταλία.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.