Ο Θέμης Κανέλλος πέρασε περιοδεύον – «Έχω έρθει να πάρω Ι5 από τον στρατό και περιμένω 1 ώρα όρθια»

September 6, 2023


Ο Θέμης Κανέλλος έλαβε κλήση για να περάσει περιοδεύον και παρουσιάστηκε στο Φρουραρχείο προκειμένου να πάρει απαλλαγή και έκανε ένα βίντεο δείχνοντας πως παρουσιάστηκε στο στρατό φορώντας μίνι με μακιγιάζ και εντυπωσιακό μανικιούρ.«Ερντογάν έλα αν τολμάς. Μου ήρθε τώρα το χαρτί για τον στρατό και πάμε μαζί στον στρατό. Ένα χαλαρό outfit, κάτι χαλαρό για τον στρατό να τον τιμήσουμε. Λέτε να με βάλ…


Ο Θέμης Κανέλλος έλαβε κλήση για να περάσει περιοδεύον και παρουσιάστηκε στο Φρουραρχείο προκειμένου να πάρει απαλλαγή και έκανε ένα βίντεο δείχνοντας πως παρουσιάστηκε στο στρατό φορώντας μίνι με μακιγιάζ και εντυπωσιακό μανικιούρ.

«Ερντογάν έλα αν τολμάς. Μου ήρθε τώρα το χαρτί για τον στρατό και πάμε μαζί στον στρατό. Ένα χαλαρό outfit, κάτι χαλαρό για τον στρατό να τον τιμήσουμε. Λέτε να με βάλουν πρώτη γραμμή;» ακούγεται να λέει ο Θέμης Κανέλλος στο πρώτο βίντεο που ανέβασε.

@themicorn69 #στρατος ♬ Original Sound – Unknown

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.